YENİÇAĞ'ı hedef alan alçak saldırıyı medya böyle duyurdu

YENİÇAĞ'ı hedef alan alçak saldırıyı medya böyle duyurdu

Gazetemizi hedef alan saldırıya birinci sayfasında geniş yer veren Hürriyet Gazetesi haberi "Yeniçağ Gazetesine Çirkin Saldırı" başlığıyla duyururken, yine olaya dünkü birinci sayfalarında yer veren Habertürk "Yeniçağ'a kar maskeli saldırı", Sözcü "Yeniçağ Gazetesi'ne taşlı sopalı saldırı", Cumhuriyet "Yeniçağ Gazetesi'ne saldırı" başlıklarını kullandı.

Anadolu Ajansı, Doğan Haber Ajansı ve İhlas Haber Ajansı'nın "Yeniçağ Gazetesi'ne saldırı" başlığıyla servis ettiği olaya TRT, CNN Türk, NTV, Milliyet, Sabah, Vatan, Akşam, Posta, Aydınlık, Ulusal Kanal, Takvim, Odatv, Dünya, Türkiye, Al Jazeera Türk, Birgün, Sputnik Türkiye, En Son Haber, Yeni Akit, Gazeteport,  T24, Sol Haber Portalı, Gazete2023, ABCGazetesi, TGRT Haber, Bengütürk, Yurt,  yayınlarında bu başlıkla yer verirken, Medyascope.tv,  Yeni Şafak, BBC Türkçe "Yeniçağ Gazetesi'ne taşlı sopalı saldırı", diken.com.tr "Milliyetçi çizgideki Yeniçağ Gazetesi'ne taşlı sopalı saldırı", Medyaradar "Yeniçağ Gazetesi'ne silahlı, kar maskeli saldırı", onedio "Yeniçağ Gazetesi'ne taşlı silahlı saldırı", Evrensel "Yeniçağ Gazetesi'nden saldırıya ilişkin açıklama" başlıklarını kullandı.

Gazeteciler. com da manşetinden bunun Yeniçağ'a yapılan ilk saldırı olmadığını hatırlattı.

***

Emre Ulaş'tan "Medya Mahallesi"ne sitem

Yeniçağ'ın birinci sayfasındaki Cilalı Taş Devri'ni de çizen usta karikatürist Emre Ulaş, sosyal medya hesabından Ayşenur Arslan'a tepki gösterdi ve "Medya Mahallesi'nde Yeniçağ'a saldırıyla ilgili tek kelime bahsedilmemesini anlayamadım" dedi.

***

Twitter'da kim, ne dedi?

Mehmet Faraç: Saldırı utanç verici... @Gazete_Yenicag kimleri rahatsız etti ve bu öfke neden?.. Azmettiriciler kaybeder...

Mustafa Önsel: Yeniçağ gazetesine çakal saldırısı... Saldırganların yüzleri maskeli imiş. Dolayısıyla kim oldukları bilinmeyecek yani. Ultra komik! YAPMAYIN!

Banu Avar: Önce Tuncay Mollaveyisoğluna hapis cezası, sonra Yeniçağ Gazetesine saldırı! "Birileri" "çalışıyor"!!

Amberin Zaman: @stselcan @BulutArslanTR ve @Gazete_Yenicagdaki tüm meslektaşlarımıza büyük geçmiş olsun.

Sinan Meydan: Yeniçağ'a saldırıyı şiddetle kınıyorum. Önce yazarlardan @yavuzsdemirag, sonra @TMollaveisoglu, şimdi de @Gazete_Yenicag hedefte!

Nevval Sevindi: Yeniçağ gazetesine çirkin saldırıyı kınıyorum. Gazetelere ve gazeteciliğe saldırganlık durdurulmalıdır.

Alev Gürsoy:  Seversin, sevmezsin, beğenirsin, beğenmezsin ama kar maskesi takıp bir gazeteyi basmak, vandallık yapmak da neyin nesi? Geçmiş ola Yeniçağ

Yağmur Tunalı: YENİÇAĞ REZALETİ REZALETLERE TÜY DİKTİ. Dünyâmızı sorma, hem yeter, hem yetmez; Alçakları var tartmaya dirhem yetmez! (Ârif Nihad Asya)

Nusret Güner:  Yüzü maskeli kişiler Yeniçağ Gazetesine saldırdı. Kimlerin yaptığına ilişkin, Siyasilerden bir yorum yapan var mı? Yorum dahi yapılamıyor!

Adnan Bulut: Kim bu barbarlar...