Yenikapı’da ‘ortak’ sahne

Yenikapı’da ‘ortak’ sahne
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım tarafından kullanılacak olan; 600 ton ağırlığında, 16 metre yüksekliğinde ve 95 metre genişliğindeki sahneyi Bahçeli'nin de kullanacağı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım bugün Yenikapı Meydanı’nda düzenlenecek “İstanbul Buluşması”na katılacak. İki lider, seçmenlerinden 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için ‘evet’ oyu isteyecek.

GÜNLER ÖNCESİNDEN HAZIRLIK BAŞLADI

Yenikapı’da tarihi referanduma bir hafta kala düzenlenen miting için alanda günler öncesinden önlemler de alınmaya başlandı. Meydana liderlerin kullanacağı 16 metre 95 metre yüksekliğindeki sahnenin yanı sıra dev barkovizyonlar ve kilometrelerce öteden seslerin duyulmasını sağlayacak ses sistemleri de kuruldu.  Dev sahneyi kurmak için 600 ton malzeme kullanıldı ve 22 kişilik ekip ise gece-gündüz çalıştı. Yani alan ‘evet mitingi’ için tüm detayları düşünülerek hazır hale getirildi.

BAHÇELİ DE AYNI YERDE ‘EVET’ İSTEYECEK

Devlet Bahçeli’nin aynı yerde konuşacak olması akıllara “Bahçeli, Erdoğan ile aynı sahneyi, aynı sistemi mi kullanacak?” sorusunu getirdi.

İlgili Haberler