Yerli otomobili sahte ilanla satışa çıkardılar!

Yerli otomobili sahte ilanla satışa çıkardılar!
27 Aralık'ta Gebze'de tanıtılan yerli otomobil TOGG, Fransa'nnı en büyük ikinci alışveriş sitesinde sahte ilanlarla satışa çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Gebze'de tanıtılan ve 2022 yılında seri üretime geçileceği belirtilen ve bu yıl marka tanıtımı yapılacak olan yerli otomobilin, Fransa'nın önemli alışveriş platformu Leboncoin'de sahte bir ilanla satışa çıkarıldı.

Yerli otomobili sahte ilanla yayına veren kullanıcı, ​o​tomobilin özelliklerini de belirterek 4 tekerleği ve 3 ekranı bulunduğunu, 30 dakikada hızlı şekilde yüzde 80'inin şarj olduğunu belirtti. Aracın fiyatı ise 30 bin Avro (Yaklaşık 200 bin TL) olarak görünüyor.

Yerli otomobil, Fransız alışveriş sitesinde birçok sahte ilanla satışa çıkarıldı ve sahte ilanların hâlâ sitede yer aldığı görüldü.

M.T. isimli bir başka kullanıcı ise, aracın 2 bin kilometrede ve 2019 model olduğunu belirterek, "Size 5 büyük Türk ekibiyle işbirliği içinde geliştirilen bu teknolojik mücevherin önizlemesini sunuyoruz!" açıklması kullanıldı.

 

 

 

    İlgili Haberler