"Yerli ve milli" terörist

Bebek katili, İmralı'daki cani, 30 bin şehidin eli kanlı kan içici canavarı; Abdullah Öcalan için Ali Kemal Özcan adlı terörist sever "yerli ve milli" dedi.

Allah müstahakkınızı versin… "Türkiye'nin bekası" yalanı Öcalan mektubu ile bundan daha net ortaya çıkartılamazdı.

Bu tabloyu artık net şekilde görün…

Terör örgütü PKK'dır, sözde lideri katil Abdullah Öcalan'dır, inleri Kandil'de, destekçileri Amerika'da, Avrupa'dadır…

Kürt halkı teröre şiddetle karşıdır, Türkler de Kürtler de terör mağdurudur.

PKK'ya "Pe Ke Ke" diyen "Kürdistan" adını telaffuz edenler Oslo'da, Dolmabahçe'de Mehdi Zana kaçağının açıkladığı gibi Abdullah Öcalan ve PKK'ya "Kürdistan" sözü mü verdiler?

Hain Öcalan'ın sözcüsü yapılan Ali Kemal Özcan adlı kişi devletin onayı ile mi "Öcalan bir Kürt isyanı lideridir" diyor?

Bu sözler "PKK'yı Kürt isyanının örgütü" olarak tanımlamaktır.…

Şerefsizliktir, alçaklıktır, vatana ihanettir…

Kürt vatandaşlarımızı da isyana davettir…

Bu sözleri söyleyen de söyletenler de İmralı'ya gitmesine izin verenler de derhal istifa etmeli ve yargılanmalıdır…

Değerli okurlarım,

Terörist sever Ali Kemal Özcan'ın Öcalan ile görüşmesine ve bu açıklamaları yapmasına izin verenleri bulmaları için Cumhuriyet savcılarını da Türkiye Büyük Millet Meclisini de derhal göreve davet ediyorum.

Bu arada TRT, elinde yüzlerce asker ve vatandaşın kanı bulunan Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ı utanmadan ekrana çıkardı. Yüzlerce günahsız ve suçsuz Türk Subayına iftiralar atıp kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve şerefli Türk askerine kumpas kuran Osman Öcalan mahkemelerde gizli tanık olarak ifadeler de vermiş biridir... Bunlara devlet televizyonunun ekranlarını açan sorumlularda mutlaka bulunmalıdır.

EY TÜRK GENÇLİĞİ - (Özetle)

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyet'ini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur.

Bir gün, istiklâl ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için, içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin!

Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır!

Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK 20 Ekim 1927

 

Yazarın Diğer Yazıları