Yeter artık istifa

Yeter artık istifa
Maça fazla ilgi göstermeyen sarı-kırmızılılar, futbolculara “Herkes gider biz kalırız. Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın” diye bağırırken, yönetim için de ‘istifa’ yönünde tempo tuttular.

Sarı-kırmızılılar da kötü gidişat Çaykur Rizesporkarşısında da sürdü. UEFA'dan gelen men cezasını bir an önce çekmek isteyen Galatasaray, Karadeniz ekibini yenip moral bulmayı hedefliyordu. Ancak yine olmadı. Topa sahip olan Aslan maç boyunca rakibine üstün gibi görünse de değil pozisyon bulmak, şut atmakta bile zorlandı. Öyle ki taraftar yavaş oynayan futbolcuları ıslıkladı. Savunmada iyi pozisyon alan Çaykur Rizespor, Cimbom'a pozisyon vermezken sarı-kırmızılılar aradıkları golü 88. dakikada buldu. Yasin Öztekin'in içeri çıkardığı topu Emre Çolak boş ağlarla buluşturdu: 1-0.

1460237353639.jpg

Duran top dert oldu

Ancak Galatasaray uzatmalarla birlikte sadece 5 dakika koruması gereken 1-0'ı oynamayı yine beceremedi.Murat Duruer'in ortasını Tuszynski kafayla ağlarla buluşturdu. 1-1'lik sonuç, UEFA'dan gelen cezayı bir an önce çekmek isteyen Galatasaray'ın işine hiç yaramadı. Mantıklı hedef Türkiye Kupası kaldı.

"Sabrımız taşıyor"

Bu sezon bir maçtan daha istediği sonucu alamayanGalatasaray'da taraftarlar da iyice isyan bayrağını açtı. Gündüz oynanan karşılaşmaya fazla ilgi göstermeyen sarı-kırmızılılar, tepkiye daha maçında başladılar. Isınma hareketleri sırasında hiçbir oyuncuyu tribüne çağırmayan Galatasaraylılar, "Herkes gider biz kalırızbiz Galatasaraylıyız" tezahüratlarıyla futbolcularına mesaj yolladı. İlk yarıda sergilenen kötü futbolnedeniyle tribünlerde 40. dakikadan itibaren "Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" tezahüratı yapıldı.

1460236505517.jpg
Basketbolculara alkış


80. dakikadan sonra ise hedefte yönetim vardı. 8 bin 524 sarı-kırmızılı taraftar, G.Saray'ın golünden sonra bile "Yönetim istifa" tezühaüratları yapıp ıslık çaldılar. Taraftarlar, Donk, Podolski gibi isimlere de tepki gösterirken sadece 71. dakikada oyuna giren 19 yaşındaki Volkan Pala'yı alkışlarla desteklediler. Galatasaraylı futbolseverler, Eurocup'ta finale çıkan erkek basketbol takımı lehine tezahüratta bulunup, futbolculara ince bir mesaj verdiler.