Yıldırım İBB Başkanı gibi konuştu

Yıldırım İBB Başkanı gibi konuştu
AKP'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın, katıldığı bir iftar programında İETT ve belediye yetkileri ile görüştüğünü dile getirerek İBB Başkanı gibi konuşması dikkat çekti.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, dün İstanbul Halk Ulaşım A.Ş.'nin düzenlediği iftara katıldı. Yıldırım'ın belediye başkanı gibi İETT yetkilileri ile görüşmesi ve halk otobüsü şoförlerinin hak edişlerinin ödeneceğini açıklaması dikkat çekti. 

Yıldırım konuşmasına, "Bugün iftardan önce 5 tane halk otobüsü firmasının başkan ve yöneticileriyle, İETT ve belediye yetkilisi arkadaşlarımızla bir araya geldik. Sizlerin konularını görüştük" diyerek başladı.

Yıldırım, "Sorunları da iyi bilirim, çözümleri de iyi bilirim. Bugünkü toplantının iki tane önemli müjdesi var. Bunlardan bir tanesi, sizin belediyeden alacağınız hak edişler. Onlar ödenecek. Onun kararı alındı. Arkadaşlarla görüştük inşallah önümüzdeki birkaç gün içerisinde ama mutlaka bayramdan önce bu paralarınızı alacaksınız. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler