Yıldırım'ı yanağından öpen kişi bakın kim çıktı

Yıldırım'ı yanağından öpen kişi bakın kim çıktı
Katıldığı bir etkinlikte AKP'nin İBB Adayı Binali Yıldırım'ın yanına gelerek 'yeni kankam' dedikten sonra yanağından öpen kişinin trafik magandası olduğu ortaya çıktı.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Adayı Binali Yıldırım'ın yanına gelerek 'yeni kankamız' diyen iki genç, Yıldırım'ı yanağından öpmüştü. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran video, çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. Videonun Binali Yıldırım'ı 'doğal' ve 'halkın arasında' göstermek için kurgu olup olmadığı tartışmaları devam ederken; Yıldırım'a 'yeni kankam' diyerek yanağından öpen kişinin trafik magandası olduğu ortaya çıktı.

harun.jpg

TRAFİK MAGANDASI ÇIKTI

Sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmayan detay şöyle Adının Harun Taştan olduğu öğrenilen şahsın, İstanbul'da trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı.

A HABER'E BİLE KONU OLDULAR

Söz konusu videoda Binali Yıldırım için 'yeni kankamız' diyen diğer şahsın ise adının Ünal Turan olduğu ve A Haber ekranlarında "Sorumsuz sürücü yakalandı" başlığıyla habere konu olduğu ortaya çıktı.

a-haber.png