Yıldız Asyalı sahnede keman çalarken fena düştü. ''Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben''

Yıldız Asyalı sahnede keman çalarken fena düştü. ''Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben''
Bir dönem ekrana gelen ‘Hayat Bilgisi’ isimli dizide ‘Rüya’ karakterini canlandıran ve Arda Kural ile yaşadığı aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Yıldız Aslı, önceki akşam Bodrum’da bir mekanda sahne aldı. Sahnede keman çalan Yıldız Aslı, ayağı takılınca kendini yerde buldu. 

Arda Kural ile yaşadığı ilişkiyle adından söz ettiren Yıldız Asyalı, önceki akşam talihsiz bir kaza geçirdi. Oyunculuğa ara vererek müziğe ağırlık veren Asyalı, sahne aldığı mekanda keman çalarken birden yere düştü.  

Yıldız Asyalı düştüğü anları paylaşarak kendisiyle de dalga geçti.

Güzel oyuncu o anları paylaşarak "Kırk yılın başı bir dekolteli dans yapacakken ben" yorumunda bulundu. Yıldız Asyalı aynı zamanda "İki şekil yapayım derken monitörü de yedim" dedi.

Asyalı''nın paylaşımına "İyi toparlamışsın ama" yorumları yağdı.

YILDIZ ASYALI KİMDİR? 

26 Mayıs 1983 tarihinde İstanbul''da dünyaya gelen Yıldız Asyalı, küçük yaşlardan itibaren müziğe ilgi duymaya başladı.

Aynı zamanda oyunculuk deneyimlerinde de bulunan Asyalı, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Eyvah Babam dizisiyle ünü yakalayan Asyalı, esas şöhrete ve hayran kitlesine ise Hayat Bilgisi dizisiyle ulaştı. 2008 senesinde Seda Telciler ve Burcu Canbaş ile Grup Mp3 adlı grubu kurdu. Grubun ilk albümündeki "Sevmek Zamanı" adlı şarkısı hariç bütün şarkıların söz ve müziği Yıldız Asyalı''ya aittir. Yıldız Asyalı''nın Grup Mp3 ile birlikteliği uzun sürmedi. Grubun kurulduğu sene sanatçı gruptan ayrıldığını açıkladı.

23 Kasım 2015 tarihinde iş insanı Emre Vatansever ile evlenen Yıldız Asyalı''nın Ayşe Mira adlı bir kızı var. Asyalı ve Vatansever Temmuz 2017''de boşandı. 30 Haziran 2020''de yönetmen Kerem Saka ile evlenen Asyalı''nın bu evliliği ise 30 gün sürdü.
 

İlgili Haberler