Yıldız futbolcu Manchester City'de!

Yıldız futbolcu Manchester City'de!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City, Nolito ile dört yıllık anlaşma sağladı.

Manchester City, sezonun ikinci transferini İspanya’dan yaptı. Celta Vigo forması ile sergilediği performans sonrası milli takıma kadar yükselen Nolito, İngiliz ekibi ile 4 yıllık anlaşma imzaladı.

Yeni teknik direktörü Pep Guardiola’nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Manchester City, İlkay Gündoğan’dan sonra Nolito’yu da kadrosuna kattı. Geçtiğimiz yıl Celta Vigo forması ile başarılı bir performans sergileyen ve EURO 2016’daki futbolu ile başarısını devam ettiren İspanyol yıldız için 15 milyon Euro bonservis bedeli ödendi.

İlk transferini Borussia Dortmund’dan 30 milyon Euro karşılığında İlkay Gündoğan’ı alarak yapan Manchester City, İspanyol futbolcu ile ikinci transferini gerçekleştirmiş oldu.

NOLITO’DAN İLK AÇIKLAMA

Transferi sonrası açıklama yapan Nolito, Manchester City forması giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Yeni takımı için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirten 29 yaşındaki futbolcu, şunları söyledi:

“Teknik direktörün benden istediği tüm görevleri yerine getireceğim. Geçmiş kariyerimde sergilemiş olduğum form durumunu devam ettirmek için elimden geleni yapacağım. İstikrarlı bir performans ortaya koyup, Manchester City’nin rakiplerini geçmesi için çalışacağım.”

Teknik direktör Pep Guardiola hakkındaki düşüncelerini de paylaşan başarılı futbolcu “Guardiola dünyadaki en iyi teknik adamlardan bir tanesi… Futbolu ve futbolculardan nasıl verim alacağını iyi biliyor. Benim gelişimime büyük katkısı olacak” şeklinde konuştu.