Neymar'a destek verdi. Ronaldinho itiraf etti: Taraftar tepkisine dayanamıyorum

Neymar'a destek verdi. Ronaldinho itiraf etti: Taraftar tepkisine dayanamıyorum
Ronaldinho, Paris Saint-Germain'de forma giyen eski takım arkadaşı Lionel Messi'nin zamana ihtiyacı olduğunu söyledi.

Brezilya''nın efsanesi, Kylian Mbappe''nin futbol tarzını ise Nicolas Anelka''ya benzeten Ronaldinho vatandaşı Neymar''a da destek verdi.

Fransız kanalı RMC Sport''a verdiği röportajda Paris Saint-Germain için başarının zaman alacağını söyleyen Ronaldinho, "Futbolda başarı zaman alır. İşlerin hızlı yürümesi için iyi oyuncuların bir araya getirmek yetmez. Şu anda dünyan en iyi oyuncularına sahip dünyanın en iyi takımlarından biri. Başarının gelmesi zaman alacaktır." ifadeleri kullandı.

Neymar''ın PSG''de başarılı olduğunu düşünen ve taraftarın sitemine dayanamadığını belirten Sambacı, "Neymar''ın yaptığı her şeyden memnunum. O dünyanın en iyi oyuncularından biri. Her yıl Paris''te bir şeyler kazanıyor. Brezilya''da o bizim ana oyuncumuz, liderimiz. Brezilya''da herkes onun orada ve PSG''de yaptıklarından memnun. Taraftar tepkisine dayanamıyorum. Ben bu şeylere bakmam, herkesin kendi görüşü ve düşünce tarzı vardır" dedi.

Eski takım arkadaşı Messi''nin adaptasyon sorunu yaşadığını dile getiren Ronaldinho, "Futbol oynayan bizler, neler olduğunu biliyoruz. Zaman vermeliyiz, işler kendiliğinden yola girecektir. Paris''e geldiğimde benim içinde zordu. Messi 20 yıl Barcelona''da kaldı, ilk kez takım değiştirdi. Uyum sağlaması biraz zaman alacaktır. " şeklinde konuştu.

PSG''nin yıldız forveti Kylian Mbappe hakkında ise, "O harika bir oyuncu, bayılıyorum. O, oynarken izlemek isteyeceğiniz türden bir oyuncu. Futbolda birçok harika iş başarabilir. PSG''de başarılı olmak için her şeye sahip. Ama tekniği ve hızıyla her yerde oynayabilir. Umarım doğru seçimler yapar. Biraz Nicolas Anelka tarzı var. Güçlü, top sürmesi iyi ve hızlı biri. O zamanlar Nicolas''da hızlıydı ve birbirine çok benzeyen yönleri var." dedi.