Yıldız Tilbe'den skandal üstüne skandal. Özrü kabahatinden de büyük!

Yıldız Tilbe'den skandal üstüne skandal. Özrü kabahatinden de büyük!
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı isyanda bulunan vatan hainleri Seyit Rıza ve Şeyh Said ile ilgili övgü dolu paylaşımlarda bulunan ve bu şahısları sevdiğini belirten Yıldız Tilbe, kendisine yönelik eleştiride bulunanlara, “Sizsiniz vatan haini” diyerek karşılık verdi.

Yıldız Tilbe, önceki gün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne karşı isyanda bulunan ve halkı, askere karşı kışkırtan vatan hainleri Seyit Rıza ve Şeyh Said ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar nedeniyle tepki çekmişti.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Yıldız Tilbe’yi, Türkiye’yi bölmek isteyenleri savunmakla suçlamış ve eleştirmişti. Tilbe de kendisi hakkında eleştiride bulunanlara yine sosyal medya hesabından üzerinden yanıt verdi.

Yıldız Tilbe’nin kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar şu şekilde:

-Sizsiniz vatan haini. Vatan haini olmasanız o kürt bu türk şu bilmemne diye ayırmassınız hala . Kanuni Bir suç varsa asıldılar ödediler SeyitRıza da Şeyh Saitt te ödedi . Suç yok yani bitti . Ama sizin bölücülüğünüz ötelemeniz aşağılamanız bitmedi . İkiside benim dedemdir..

-Sizsiniz terörist benim ne terörüm olmuş şimdiye dek. Göre bile iftira atıyosunuz kürt değilim ben türkte değilim.

-Cezası çekilmiş suç ödenmiştir artık suç değildir . Fakat siz suçlusunuz.

-Kürt değilim çünkü dilini bilmiyorum . Kürt kızıyım, Türkçeyim , Türkiyeliyim ağırmı geldi.

-Tarihi ingiliz fransız vs arşivinden alıp burda masal okumayın, canlı yaşayan yaşatan kişilerin anlatımını  dinleyin doğru öğrenin. Çanakkalede ağzı süt kokan bebelerin kovduğu ingilizmi yazıcak gerçekleri,kendi padişahlarımızı hain diye yutturmadılarmı. 

-Sizsiniz Cumhuriyet düşmanları, Cumhuriyetin içinde yaşayanlara  ölülerine rahmet okumasına izin vermiyosunuz  geçmişin hatalarını suçlarını üstüne yıkıyosunuz  , sıçu olmayana gözünüz göre göre iftira atıyosunuz.

yildiz-1-001.jpg