Yılmaz Özdil, Türkiye'yi kıskanan Alman müteahhitleri açıkladı

Yılmaz Özdil, Türkiye'yi kıskanan Alman müteahhitleri açıkladı
Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, gazeteci Hakan Aygün’ün YoutTube üzerinden gerçekleştirdiği “Tekneden canlı” programına katıldı. Özdil, böyle bir müteahhitlik şaheserinin dünya tarihinde yaratılmadığını belirterek, bizi Almanya kıskanmaz ama Alman müteahhitler kıskanır, ABD kıskanmaz ama ABD’li müteahhitler kıskanır” dedi.

Sözcü Gazetesi Yazarı Yılmaz Özdil, gazeteci Hakan Aygün'ün YouTube üzerinden gerçekleştirdiği “Tekneden Canlı” adlı programın konuğu oldu.

AKP iktidarının yap işlet devret modeli projelerini eleştiren Özdil şöyle konuştu;

“BÖYLE MÜTEAHHİTLİK ŞAHESERİ DÜNYA TARİHİNDE YARATILMADI”

“Almanya’daki müteahhitler gerçekten bizi kıskanıyor. ABD’deki müteahhitler bizi kıskanır. Dünya tarihinde ilk kez geçilmeyen köprüye para ödüyoruz. Müteahhitler bunu kıskanmasın da ne yapsın, sokağa çıkmasa yasağında bile köprüye para ödeyen bir millet var ortada. Geçmediğimiz köprüye, girmediğimiz tünele, uçmadığımız havaalanına para ödüyoruz. Almanya değil ama Alman müteahhitler kıskanıyordur. Böyle bir müteahhitlik şaheseri dünya tarihinde yaratılmadı. Bir kaldırım çalışması, iki  Adana-Pozantı yolunun bilmem kaçıncı kilometresinde yol çalışması. Bu iki inşaat çalışması dünya insanlığına bizim armağanımız.” 

 

İlgili Haberler