Yılmaz Özdil iki kelimeyle Ahmet Hakan'ı perişan etti. Ahmet Hakan bu sözlere ne diyecek

Yılmaz Özdil iki kelimeyle Ahmet Hakan'ı perişan etti. Ahmet Hakan bu sözlere ne diyecek
Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil ve Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan arasındaki polemik kızıştı. Atatürk ve İsmet İnönü’nün karşılıklı fotoğraflarının üzerine “Taaruz emri vereyim mi İsmet? Ordular ilk hedefiniz White Sea'dir filan… Gülmekten sigaramı düşüreceğim” yazması nedeniyle hakkında hakkında "Atatürk'ün aziz hatırasına hakaret"ten soruşturma başlatılan Özdil’le ilgili “İyi de her zevzekliği bu şekilde soruşturma konusu haline getirirseniz…” yorumunu yapmıştı. Özdil’den Hakan’a çok konuşulacak

Yılmaz Özdil iki kelimeyle Ahmet Hakan'ı perişan etti. Ahmet Hakan bu sözlere ne diyecek

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Atatürk ve İsmet İnönü’nün karşılıklı fotoğraflarının üzerine “Taaruz emri vereyim mi İsmet? Ordular ilk hedefiniz White Sea''dir filan… Gülmekten sigaramı düşüreceğim” yazısı eklemesi nedeniyle "Atatürk''ün aziz hatırasına hakaret"ten soruşturmaya tabii tutulmuştu. Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan da Özdil’e yönelik soruşturmayla ilgili bir yazı kaleme aldı.

Hakan, söz konusu yazısında şu ifadeleri kullandı:

YILMAZ Özdil, sosyal medyada bir zevzeklik yapmış.

Paylaştığı mesaj şu:

“Taarruz emri vereyim mi İsmet? Ordular ilk hedefiniz White Sea’dir filan... Gülmekten sigaramı düşürecem.”

Bir vatandaşımız, bu zevzeklikten “Atatürk’ün aziz hatırasına hakaret” çıkarıp CİMER’e şikâyette bulunmuş. Bu şikâyet de daha sonra Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma konusu haline getirilmiş.

Netice?

Tabii ki takipsizlik kararı.

İyi de her zevzekliği bu şekilde soruşturma konusu haline getirirseniz...

Yargının ağır yükünü nasıl azaltacaksınız pek sayın savcılar?

Şu gerçekten gülmeye bile değer bulunmayacak zevzeklik için harcadığınız onca kâğıda, onca mesaiye, onca emeğe yazık değil mi?

ÇOK KONUŞULACAK YANIT

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Hakan’ın yazısına yanıt verdi. Özdil, “Her hıyarım diyene tuz yetiştiremeyiz, medyada benimle polemiğe girerek okunma oranını arttırmak isteyen mutant yalakalar, önce Darüşşafaka’ya bağışta bulunmak zorunda, bağış yapıp dekontu gönderin, düşünürüz, bedavaya muhatap olmak yok” dedi.

Diğer yandan Ahmet Hakan’ın kendisiyle ilgili sözlerine genelde yanıt vermeyen Yılmaz Özdil’in bu konuda Ahmet Hakan’a yanıt vermesi dikkat çekti.

İlgili Haberler