Yılmaz Özdil kedili videosuyla kime nazire yaptı. Kucağında kedi ‘Duble Süvari’den sonra dedi

Yılmaz Özdil kedili videosuyla kime nazire yaptı. Kucağında kedi ‘Duble Süvari’den sonra dedi
Gazeteci Yılmaz Özdil kucağında sevdiği bir kedinin videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Özdil’in bu paylaşımı, her gün bir kedi paylaşımında bulunan fon tartışmasında karşı karşıya geldiği Ruşen Çakır gönderme olarak algılandı.

Kucağında kedi ‘Duble Süvari’den sonra dedi

Sözcü Gazetesi yazarı Emin Çölaşan, ‘Bir yıl sonra Bekir’in ardından…’ başlıklı yazısında Bekir Coşkun ile olan dostluğundan söz ederek, Hürriyet‘ten kovulma sürecini anlattığı “Kovulduk Ey Halkım Unutma Bizi” adlı kitabına Aydın Doğan‘ın açtığı davayı ve Coşkun’un bu davada tanık olmasını kaleme aldı.

KÖŞE KOMŞUSU İLE BİRBİRİNE GİRDİ

Bu yazının Sözcü’nün bir diğer usta yazarı köşe komşusu Yılmaz Özdil de sosyal medya hesabında Çölaşan‘ın yazısına dair bir paylaşım yaptı. Özdil paylaşımında “Meslek büyüğümüz Emin Çölaşan’ın her fırsatta Aydın Doğan’a saldırması, kendi ruh hali açısından şaşırtıcı değil ama, bu saldırıların Sözcü gazetesinde yapılması, Sözcü yazarlarının hepsinin aynı düşüncedeymiş gibi sunulması, Sözcü adına ayıp” ifadelerini kullandı.

Yılmaz Özdil, Ruşen Çakır’ın kurucusu ve sahibi olduğu Medyascope’nin ABD merkezli vakıf Chrest Foundation’dan yüz binlerce dolarlık hibe aldığı ortaya çıkan dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

"GAZETECİ KILIKLI ÇANTACILAR VAR"

Özdil, "Daha önce Balyoz, Ergenekon davaları, anayasa referandumlarında da gördük. Sömürge solcuları var bu ülkede. Son dönemde gördük, yabancı fonlardan para alan gazeteci kılıklı çantacılar var. Kara paracıların otellerinde kalan, kokain baronlarının soytarısı olmuş gazeteciler var.” ifadelerini kullanmıştı.

KEDİLİ PAYLAŞIM BİR GÖNDERME Mİ?

Yılmaz Özdil son olarak sosyal medya hesabından kucağında bir kediye severken video paylaşımında bulundu.

Usta gazetecinin bu paylaşımı her gün kedi paylaşımında bulunan fon tartışmasında sert eleştirilere uğrayan Ruşen Çakır’ı akıllara getirdi.

Özdil paylaşımında,  “Duble süvariden sonra olacağı buydu :))” ifadesini kullandı.

 

 

 

İlgili Haberler