Yılmaz Özdil'in bu 30 Ağustos mesajı günlerce konuşulacak! 30 Ağustos neden yasaklanamaz bu olaydan belli! Karşısında Yunanlıların Sakız Adası vardı

Yılmaz Özdil'in bu 30 Ağustos mesajı günlerce konuşulacak! 30 Ağustos neden yasaklanamaz bu olaydan belli! Karşısında Yunanlıların Sakız  Adası vardı
Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasındaki Türk ordusunun 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta zaferiyle sonuçlanan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi kutlamalarına bu yıl izin verilmedi. Sözcü yazarı Yılmaz Özdil günlerce konuşulacak anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Türk milletinin şanlı tarihinin dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili paylaşımı sosyal medyada heyecan yarattı.

İYİ BAYRAMLAR

Özdil Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "30 Ağustos resepsiyonu öyle olmaz, böyle olur An itibariyle Çeşme Çiftlikköy, karşıda gördüğünüz Sakız adası (Klarnet, konservatuar mezunu, Evren Erol) İzmir’in dağlarında çiçekler açar, cümleten iyi bayramlar " ifadelerini kullandı.

ek-aciklama-2020-08-29-010319.jpg