Yılmaz Vural’dan yoğun bakım sonrası ilk fotoğraf geldi, sosyal medya hesabından paylaştı

Yılmaz Vural’dan yoğun bakım sonrası ilk fotoğraf geldi, sosyal medya hesabından paylaştı
Yoğun bakımdan normal odaya çıkarılan Yılmaz Vural’dan ilk fotoğraf geldi. Vural’ın Youtube kanalında çalışan Dilek Yurttaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Siz sevenlerine çok sevgilerini selamlarını iletti. Bu süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Türk futbolunun unutulmaz teknik direktörleri arasında yer alan Yılmaz Vural, yoğun bakımdan çıkarıldı. Yoğun bakımdan çıkarıldıktan sonra teknik adamdan ilk fotoğrafta geldi.

Yılmaz Vural’ın Youtube kanalında görev alan Dilek Yurttaş, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa “Şükürler olsun yoğun bakımdan çıkıp normal odaya geçtik. Siz sevenlerine çok sevgilerini selamlarını iletti. Bu süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkür ederiz"  notunu düştü.

yilmz-vural.jpg


NE ZAMAN TABURCU OLACAĞI BELLİ DEĞİL

Yılmaz Vural'ın doktoru Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, deneyimli çalıştırıcının ne zaman taburcu olacağıyla ilgili soru üzerine, "Yılmaz hocanın ne zaman hastanemizden çıkacağıyla ilgili takvim vermek zor" yanıtını vermişti. Öte yandan Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, korona virüsten korunmak için herkesin aynı titizlikle yaşamını sürdürmeye dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

 

İlgili Haberler