Yine estetik faciası. Kim Kardashian'a benzemek için bıçak altına yattı

Yine estetik faciası. Kim Kardashian'a benzemek için bıçak altına yattı
Genelde tehlikeli boyutlara ulaşan estetik facialarına bir yenisi daha eklendi. 29 yaşındaki genç kız, Kim Kardashian'a benzemek için bıçak altına yattı

California'da yaşayan 29 yaşındaki ve modelllik yapan Joselyn Cano, 7 Aralık'ta öldüğü bildirildi. Genç kadının cenazesi Youtube'da canlı olarak yayınlandı.

Influencer Lira Mercer, dün Twitter'da ünlü modelin ölüm haberini "Aman Tanrım! Joselyn Cano, Kolombiya'da ameliyat olurken hayatını kaybetti" diyerek duyurdu.

joscano-crop1607528405373-png-242310155.png

Joselyn'in yakınları, hayranları ve arkadaşları taziye mesajlarını sosyal medyadan paylaşmaya başladı.

maxresdefault-035.jpg

Joselyn Cano bir modelliğin yanı sıra moda tasarımcılığı da yapıyordu. Instagram'da yaklaşık 13 milyon takipçisi olan genö kadının LinkedIn profilinde, San Diego Eyalet Üniversitesi'nde Mikrobiyoloji okuduğu da yazıyor.

Cano'nun cenazesi, üç saatlik canlı yayınla Youtube'da gösterildi. Cano'nun sevdikleri, tabutunun yanında büyük bir fotoğrafının da bulunduğu genç kadına son görevlerini yerine getirdi.

Canlı yayında "Joselyn 14 Mart 1990 Çarşamba günü dünyaya geldi ve 7 Aralık 2020 Pazartesi ebediyete uğurlandı" mesajı paylaşıldı.

joselyn-cano.jpg

UZMANLAR UYARDI

Uzmanlara göre, kalçaya yağ enjekte etmek, yanlış yapıldığında, yağ embolisi de dahil olmak üzere sorunlara yol açabiliyor. Bu, yağın kan dolaşımına girip bir damarı tıkaması anlamına geldiği belirtilerek ölümlere kadar ilerleyen boyutlara ulaştığı ifade ediliyor.