Yine öz kardeşe sokak ortasında saldırı. Ekonomik koşullar pandemi derken cinnetler artmaya başladı

Yine öz kardeşe sokak ortasında saldırı. Ekonomik koşullar pandemi derken cinnetler artmaya başladı
Her geçen gün kötüye giden ekonomik koşullar, işsizlik ve bunların üzerine pandemi de eklenince cinnet geçirme olayları sıklaşmaya başladı. Ankara'da geçtiğimiz cumartesi günü abi kardeşini çöp dökmediği gerekçesiyle 11 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Aradan iki gün geçmeden bu tür olaya yenisi eklendi. Yine Ankara'da abi, öz kardeşini sokak ortasında pompalı tüfekle vurdu.

Olay, Mamak ilçesi Bahçelerüstü Mahallesi 35''inci Sokak''ta meydana geldi. İddiaya göre 2 kardeş bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavganın ardından A.Ç., evden aldığı pompalı tüfekle kardeşi A.Ç.''ye sokak ortasında ateş etti. Abisinin açtığı ateşle bacağından vurulan A.Ç., olay yerinden geçen taksi ile hastaneye kaldırıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şüpheli A.Ç., polis tarafından gözaltına alınırken, yaralanan kardeşi A.Ç.''nin hastanedeki tedavisi devam ediyor.. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
11 YERİNDEN BIÇAKLAMIŞTI
 Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İslam Bilimleri Fakültesi öğrencisi M.K., geçtiğimiz cumartesi günü iddiaya göre anne ve babaları evde olamadığı sırada lise öğrencisi kardeşi K.K.''dan evin çöplerini atmasını istedi. K.K.''nın karşı çıkması üzerine iki kardeş arasında tartışma çıktı. M.K., tartışmanın büyümesi üzerine mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile K.K.''yı göğüs bölgesinden 11 kez bıçaklamıştı.