Yolcuların önemli sorunu ortadan kalkıyor. Havalimanlarında yeni dönem

Yolcuların önemli sorunu ortadan kalkıyor. Havalimanlarında yeni dönem
Devlet Hava Meydanları İşletmesi tarafından yeni bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada DHMİ tarafından geliştirilen Uçuş Rehberim sayesinde artık uçuş kaçırma sorunu ortadan kalkacak.

Kullanıcılar için kullanıma açılan uygulama sayesinde artık vatandaşlar uçuş bilgilerini SMS ile öğrenebilir. Bunun için Twitter'dan "@dhmiucusbilgi", DHMİ Uçuş Bilgi Sistemi'ne mesaj, Turkcell Bip üzerinden uçuş bilgilerine ulaşılabiliyor.

SORUNU ORTADAN KALKIYOR

İsteyenler uygulama sayesinde 2 gigabayta kadar ücretsiz bir şekilde internetten faydalanabilecek. Bu şekilde yolcuların uçuşlarını kaçırma sorunu da ortadan kalkmış olacak. Yolcular isterlerse, uçuşlarını sosyal medya hesapları üzerinden de takip edebilecek.

UYGULAMA DAHA DA GELİŞTİRİLECEK

Uygulama sürekli olarak geliştirilmeye devam edecek. Uçuş Rehberim isimli uygulamaya gelen bir yenilik sayesinde otomobillerini havalimanı bölgesine park eden yolcular, araçlarının yerini tespit edebilecek.

CANLI OLARAK TAKİP EDİLEBİLECEK 

Uygulamaya önümüzdeki dönemlerde çek - gönder hizmeti de eklenecek. Bu şekilde yolcuların sorunlarına kısa ve hızlı bir şekilde çözümlenecek. Aynı zamanda Canlı Uçuş Takibi sayesinde vatandaşlar uçuşlarını canlı olarak takip edebilecek.

İlgili Haberler