Ronaldo'nun şutu kadın güvenlik görevlisini bayılttı

Ronaldo'nun şutu kadın güvenlik görevlisini bayılttı
Şampiyonlar Ligi'ndeki Young Boys-Manchester United maçı öncesinde Cristiano Ronaldo'nun maç öncesi ısınırken çektiği bir şut, kadın güvenlik görevlisinin bayılmasına neden oldu.

Ronaldo kadının başına koştu

Milliyet''in haberine göre, tam 12 yıl aranın ardından Manchester United''a geri dönen ve ilk maçında Newcastle United''a karşı şov yapan Cristiano Ronaldo, dün akşam Young Boys maçında da ısınmaya başladı.

Ünlü futbolcunun çektiği şutta top, kadın güvenlik görevlisine çarptı ve bayılmasına neden oldu. Ronaldo da ısınmayı bırakıp hemen güvenlik görevlisinin yanına gitti. Güvenlik görevlisi kendine gelince özür dileyen Portekizli yıldız daha sonra ısınma antrenmanına geri döndü.

Young Boys, Manchester United''ı 2-1 mağlup ederken maç sonunda Cristiano Ronaldo maç öncesinde talihsizlik yaşayan güvenlik görevlisine formasını hediye ederek gönlünü aldı.

Portekizli süper star Cristiano Ronaldo, Young Boys maçıyla birlikte yeni rekorlara da imza attı. 36 yaşındaki oyuncu, UEFA Şampiyonlar Ligi''nde 177''nci maçına çıktı. Mücadelenin 12. dakikasında Portekizli yıldız takımını öne geçiren golü kaydetti. Bu gol, ünlü futbolcunun UEFA Şampiyonlar Ligi''nde 135''inci golünü kaydetti.

Portekizli yıldız futbolcu, Devler Ligi''nde 0.76''lık gol oranına ulaştı. Öte yandan yıldız isim, Şampiyonlar Ligi''nde çıktığı 177 maçta 177 

MESSI''NİN REKORUNA ORTAK OLDU 

UEFA Şampiyonlar Ligi''nde 36 farklı takıma karşı gol sevinci yaşayan Cristiano Ronaldo, Paris Saint Germain''in yeni transferi Lionel Messi''ye ait olan rekora ortak oldu.

Böylece Portekizli yıldız Şampiyonlar Ligi''nde en çok maça çıkma rekorunun sahibi Iker Casillas''ın rekoruna ortak oldu. Listenin ilk sırasında Ronaldo ve Iker Casillas yer alırken; onları, Xavi (151), Lionel Messi (149) ve Raul (142) takip ediyor.

İlgili Haberler