YouTube yeni abonelik sistemine geçiyor: Abone sayısında değişiklik olacak mı

YouTube yeni abonelik sistemine geçiyor: Abone sayısında değişiklik olacak mı
YouTube, Channel Store adını verdiği abonelik hizmetini yakında kullanıcılarına sunacağını açıkladı. Bu sistemle birlikte abonelik sayısında değişiklik olup olmayacağı merak konusu oldu.

YouTube yöneticileri 2020 yılından itibaren kullanıma sunmak istediği özelliği bu yıl kuracağını açıkladı. Konu hakkında açıklama yapan uygulama yöneticileri konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

YouTube’un yeni hizmeti olan Channel Store, akış hizmetleri için harika bir pazarlama imkanı sunacak. Çünkü izleyiciler, YouTube’da ücretsiz olarak canlı yayınların veya filmlerin fragmanlarını izledikten sonra kolay bir şekilde ücretli aboneliğini başlatacak.

2022’nin üçüncü çeyreğinde hizmete gireceği tahmin edilen abonelik hizmeti, doğrudan Netflix, Amazon ve Apple gibi şirketlere rakip olacak. Analistler, video akış hizmeti sunan platformların toplamda 600 milyondan fazla abonesi olduğunu iddia edildi.

YouTube’un sunacağı hizmetin diğer şirketlere şirketlere rakip olma ve hatta onları geçme potansiyeli diğer şirketleri endişelendiriyor.

 

İlgili Haberler