YouTube yeni bir güncelleme alacak

YouTube yeni bir güncelleme alacak
Dünyanın en büyük video paylaşım platformu Youtube yeni bir güncelleme alıyor. Bu yenilik kullanıcılara video aramada başka hareket sunacak.

Google Youtube’u satın aldığından beri video paylaşım platformu gücüne güç katarak devam etti. Mevcut olarak her saniye platformda milyonlarca saniye harcanıyor. Bunun ile beraber platform kullanıcılarını platformunda tutmak için de güncellemelerine devam ediyor.

Donanım Günlüğü''nde yer alan habere göre, yeni güncellemeye gelecek olursak; şu anda, Android veya iOS cihazlarda YouTube videoları aramak istiyorsanız, ihtiyaca göre ekranın sol veya sağ tarafına iki veya birden çok kez dokunmanız gerekecek . Aynısını elde etmek için ilerleme çubuğunu da sürükleyebilirsiniz. Ancak bu iki seçenek, bazı kullanıcılar için ilerleme çubuğunda belirli bir noktaya dokunmak kadar sezgisel olmadığı söyleniyor.

Şimdi, Android Police tarafından hazırlanan bir rapora göre Google, YouTube’da video aramak için başka bir hareket sunuyor. Bu hareket, kullanıcıların ekrana dokunup basılı tutmasını ve ardından sola veya sağa kaydırmasını gerektiriyor.

Yeni hareket, Android v16.31.34 beta veya daha fazlası için YouTube uygulamasında belirli birkaç kullanıcı için sunucu tarafı güncellemesi olarak sunuluyor. Başka bir deyişle, yeni özellik şu anda açık test aşamasında. Bu nedenle, şu anda tüm kullanıcılara ulaşıp ulaşmayacağını kesin olarak söyleyemeyiz. Ancak özelliğin tüm kullanıcılara ulaşmasıyla bu yeniliğin çok beğenileceği açık diyebiliriz.