YSK'nın kararı ardından İmamoğlu'ndan ilk açıklama

YSK'nın kararı ardından İmamoğlu'ndan ilk açıklama
YSK'nın İstanbul'da seçimleri yenileme kararını Sultanbeyli'de alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK'nın kesin kararı açıklamasının ardından konuşacağını söyledi.

İstanbul seçimlerinin iptal kararını Sultanbeyli’de duyan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin gelen sorular üzerine “Konuşacağız” dedi.

Ardından vatandaşlarla fotoğraf çektiren İmamoğlu iftar programına geçti.

İmamoğlu iftar sofrasından yaptığı ilk açıklamasında, "Açıklama yapılsın İstanbul’un en güzel noktasında açıklama yapacağım. Her şey çok güzel olacak hiç umudunuzu yitirmeyin" dedi.

İmamoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Buradayız mutluyuz. Gündem yoğun herkesin Ramazan’ı mübarek olsun. Bu Ramazan Türkiye’ye hayırlar getirsin. Ekonomik sıkıntılar var hepsini aşacağız. Ben de bazı duyumlar alıyorum ama YSK’nın resmi açıklamasını bekleyeceğim. Beni bekleyin bu akşam geniş geniş anlatacağım. İnşallah açıklama yapılsın İstanbul’un en güzel noktasında açıklama yapacağım. Her şey çok güzel olacak. Hiç merak etmeyin. Biz hep beraber umudu taşıyacağız. Her şey çok güzel olacak. 82 milyon insana bol bereketli günler diliyorum."

Öte yandan Ekrem İmamoğlu'nun, YSK'nın kararına ilişkin daha kapsamlı bir açıklamayı 22:30 saatlerinde yapacağı bildirildi. İmamoğlu, BeylikdüzüYaşam Vadisi’nde değerlendirme yapacak.