Yüksekova'da hain saldırı! 5 Şehit

Yüksekova'da hain saldırı! 5 Şehit
Türkiye Nusaybin ve Mazıdağı'ndan gelen şehit haberlerine üzülürken bir acı haber de Yüksekova'dan geldi. PKK'lı teröristlerin tuzakladığı EYP'nin patlaması sonucu 2 özel harekat polisi ve bir uzman çavuş şehit oldu. Yüksekova'da devam eden başka bir çatışmada da 7 güvenlik görevlisi yaralandı.

Yenicag.com.tr / ÖZEL HABER

Dünya Brüksel'deki terör saldırılarının şokunu yaşarken, Türkiye'de devam eden operasyon bölgelerinden peş peşe acı haberler geldi. Türkiye sabah saatleri içinde 5 şehit verdi ama maalesef şehit haberleri Brüksel'in gölgesinde kaldı. 

İlk acı haber Mardin'in Nusaybin ilçesinden geldi. Güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında meydana gelen bombalı saldırıda, 1 asker şehit olurken, 7 asker de yaralandı.

İkinci saldırı da yine Mardin'in Mazıdağı İlçesi yakınlarında gerçekleşti. PKK’lılar karayoluna tuzakladıkları bombayı zırhlı polis aracı geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlattı. Bu saldırıda da 1 polis şehit oldu, 3 polis yaralandı.

YÜKSEKOVA'DA HAİN SALDIRI!

Peşe peşe yaşanan iki saldırının acıları bu kadar tazeyken bir hain saldırı da Yüksekova'dan geldi. Operasyonların sürdüğü Yüksekova'da PKK'lı teröristlerin EYPli tuzaklaması sonucu 2 özel harekat polisi ve bir uzman çavuş şehit oldu. Yüksekova'da devam eden başka bir çatışmada da 7 güvenlik görevlisi yaralandı.