Yunanistan'ın Sisam Adası'nda deprem kameraya böyle yansıdı. Raflar bir bir devrildi, insanlar kendini zor dışarı attı

Yunanistan'ın Sisam Adası'nda deprem kameraya böyle yansıdı. Raflar bir bir devrildi, insanlar kendini zor dışarı attı
İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem, Türkiye'ye en yakın Yunan adalarından biri olan Sisam adasında da hissedildi. Sisam’da hissedilen deprem anı adadaki bir süpermarketin güvenlik kamerasına yansıdı. Depremde, son olarak 2 çocuğun öldüğü, 19 kişinin yaralandığı açıklandı.

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem, Türkiye'ye en yakın Yunan adalarından biri olan Sisam adasında da hissedildi. Sisam’da 2 çocuğun öldüğü, 19 kişinin yaralandığı deprem anı süpermarketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

2 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ 19 YARALI VAR

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki deprem, Türkiye'ye en yakın Yunan adalarından biri olan Sisam adasında da hissedildi. Sisam’da hissedilen deprem anı adadaki bir süpermarketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, süpermarkette bulunan ürünler depremin etkisiyle raflardan indiği görülürken, market içerisinde bulunan müşterilerin yaşadığı korku dolu anlar kameraya yansıdı. Depremin yaklaşık 1.5 saniyeden uzun sürdüğü ifade edildi. Yunan adası, meydana gelen depremde 2 çocuk hayatını kaybederken, yaralı sayısının 19 olduğu açıklanmıştı.

İlgili Haberler