Yurt müdürü özel izinle getirildi

Yurt müdürü özel izinle getirildi
Adana'da öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden çocuklardan, gözaltındaki Yurt Müdürü Cumali Genç’in kızı 6 yaşındaki Sare Betül Genç, toprağa verildi. Gözaltındaki Yurt Müdürü verilen özel izinle iki polis eşliğinde kızının cenazesine katıldı.

Cenaze törenine Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan ile TarsusBelediye Başkanı Şevket Can, yaşamını yitirenlerin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı. İlk olarak eğitmen Fatma Canatan’ın cenaze namazı kılındı. Bu sırada Yurt Müdürü Cumali Genç’in 4 çocuğundan en küçüğü olan kızı Sare Betül Genç’in cenaze namazı kılınmak üzereyken, gözaltına alınan baba Cumali Genç’in özel izinle cenazeye katılacağı belirtilince imam bekledi.

POLİS NEZARETİNDE GETİRİLDİ

Gözaltındaki Cumali Genç’in iki polis eşliğinde kısa süre sonra gelmesi ile küçük kızın cenaze namazı kılındı. Sare Betül Genç’in cenaze Tarsus Şehir Mezarlığı’nda dedesi Ahmet Ciaz’ın mezarının yanında toprağa verildi. Fatma Canatan’ın cenazesi de götürüldüğü Çamlıyayla İlçesi’nin Sebil Mahallesi’nde toprağa verildi.

Ziyarete gittikleri yurtta yangında eşini ziyareti sırasında yaralı kurtulan Sera’nın annesi Ayşe Genç ile Cumali Genç törenin ardından Aladağ İlçesi’ne götürüldü.