Yusuf Yazıcı için Fransa’da teklif

Yusuf Yazıcı için Fransa’da teklif
Trabzonpor’un yıldızı Yusuf Yazıcı için Fransa’dan teklif geldi. Lille kulübü genç yıldızın transferinde ısrarcı olurken, yıldız oyuncunun milli takımdan arkadaşı Zeki de transferde aracı oldu.

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı için Fransa’nın Lille kulübü devreye girdi. Yıldız oyuncunun menajeri teklifin 9 milyon euro olduğunu açıkladı.

Yahoo Sport Fransa, resmi Twitter hesabından Lille ile Trabzonspor yönetimlerinin Yusuf'un transferi için görüşmelere başladığını ve milli futbolcunun da Ligue 1 ekibine gitmeyi çok istediğini yazdı.

Haberde Fransız ekibinin 10 numara mevkiinde forma giyen Bordo Mavili futbolcuyu kadrosuna katma konusunda iyimser olduğu ve Zeki'nin de transferde aracı olduğu ifade edildi.

YUSUF’UN MENAJERİ TEKLİFİ AÇIKLADI

Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, Lille’in teklifini açıkladı. Rakamın basına yansıdığı gibi 12 milyon Euro değil 9 milyon Euro olduğunu söyledi. Yerel 61 Saat’e konuşan Cebeci, ''Lille’nin Sportif Teknik Direktörü kendisini 3 yıldır takip ediyor. Kendisi 3 yıllık süreçte bu yıl kendisini yakından takip etti maçlarını izledi ve izlettirdi. Lille Sportif Teknik Direktörü kendisini çok beğendiğini bize de iletti. Bana gelen kısmı 9 milyon Euro civarları diye biliyorum. Türkiye’deki oyuncuların değeri biraz daha düşük. Avrupa’ya gittikten sonra orada o arenada o büyük takımlara karşı neler yapabileceğini gösterdikten sonra rakamlar büyüyor'' dedi.