Yusuf Yazıcı'nın menajeri transferi doğruladı! Trabzonspor da para kazanacak

Yusuf Yazıcı'nın menajeri transferi doğruladı! Trabzonspor da para kazanacak
Rusya Ligi ekiplerinden CSKA Moskova forması giyen Yusuf Yazıcı'nın kariyeriyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci, Yusuf'un takımda kalmak istediğini açıkladı.

Lille''den devre arası ayrılıp, kiralık olarak transfer olduğu CSKA Moskova attığı goller ve asistlerle harikalar yaratan Yusuf Yazıcı''nın gelecek sezon hangi takımda oynayacağı belli oldu.

Yıldız futbolcunun gelecek sezon kariyerini nasıl sürdüreceği merak ediliyordu. Yusuf''un geleceğiyle ilgili sorulara menajeri Adem Cebeci son noktayı koydu.

YUSUF CSKA''DA MUTLU

Rus basınına konuşan Cebeci, Yusuf''un Rusya''da kalmak ve CSKA Moskova için oynamaya devam etmek istediğini doğruladı. Menajer Cebeci, milli futbolcunun Rusya Premier Ligi kazanmak istediğini belirtirken, oyuncusunun kulüpte mutlu olduğunu ve takıma yardımcı olabilmek için maksimumunu vermeye hazır olduğunu ifade etti.

"KALMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPIYOR"

Cebeci geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada Yusuf Yazıcı için "CSKA Moskova''da kalmak için her şeyi yapıyor." ifadelerini kullanmıştı.

Rus ekibiyle 10 maça çıkan Yusuf, bu maçlarda 8 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

TRABZONSPOR DA KAZANACAK

CSKA Moskova, Yusuf Yazıcı''yı Lille''den 12 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralamıştı. Transferin bu rakam karşılığında gerçekleşmesi halinde Trabzonspor''un da kasası dolacak. Söz konusu rakamın yüzde 20''sini yani 2,4 milyon euroluk kısmını Trabzonspor alacak. Böylece bordo-mavililerin Yusuf Yazıcı''dan kazandığı bonservis geliri toplam 19,9 milyon euroyu bulacak.

Kaynak: Ajansspor

İlgili Haberler