Zalim İstanbul ilk bölümünde neler oldu? Zalim İstanbul'un konusu ne?

Zalim İstanbul ilk bölümünde neler oldu? Zalim İstanbul'un konusu ne?
Dün akşam ilk bölümü yayınlanan Zalim İstanbul sosyal medyada çok merak ediliyor. Yeni başlayan dizinin ilk bölümünde neler oldu? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

Dün akşam ilk bölümü ile ekranlara gelen Zalim İstanbul sosyal medyada çok merak ediliyor. Oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin konusu ne ? İşte detaylar...

ZALİM İSTANBUL İLK BÖLÜMDE NELER OLDU

Agah Karaçay, kaza nedeni ile tekerlekli sandalyeye mahkum kalan yeğenine bakacak ve evlenecek bir kız bulması için yanında çalışan memleketlisi kadına emir verir. O da Seher'in kayınvalidesi Neriman’a ulaşır. Neriman için arayıp da bulamayacağı bir fırsattır bu. Gelini Seher'den gizli torunu Ceren'i kafaya alarak planlar yapmaya başlar. Ceren ise, Agah'ın yakışıklı oğlu Cenk ile evleneceğini düşünerek babaannesinin planlarına ortak olur. İstanbul'a gelişi öne çekebilmek için türlü numaralara başvuran ikili sonunda emellerinde başarılı olurlar. Kardeşler arasındaki itiş kakış sırasında evleri yanan Seher de bu gidişe mecbur kalır. Agah Beyin konağına geldiklerinde işler karışmaya başlar. Seher, kendilerine karşı fazla iyi olduğunu düşündüğü durumdan şüphelenmeye başlar. Sonunda kayınvalidesinden gerçeği öğrenir.

ZALİM İSTANBUL’UN KONUSU NE

Antakya’da üç çocuğu ve kayınvalidesi ile yaşayan Seher’in (Deniz Uğur); lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay (Fikret Kuşkan) ve ailesi ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Karaçayların dışarıdan görünen güçlü, ihtişamlı ve renkli yaşamı, sanılanın aksine tehlikeli sırlar barındırırken; Seher’in ailesi ile Karaçay Köşkü’ne adım atmasıyla yaşanacaklar, iki aileyi de temelden sarsacak.

ZALİM İSTANBUL OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR

Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in yer aldığı dizi, Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir yolculuğu ekrana getirecek.