AKP'li trol Tuğrul Selmanoğlu benzinin litre fiyatı 35 TL olmalı paylaşımını yaptı

AKP'li trol Tuğrul Selmanoğlu benzinin litre fiyatı 35 TL olmalı paylaşımını yaptı
AKP’li ünlü trol Tuğrul Selmanoğlu görenleri çıldırtan bir paylaşımda bulundu. Selmanoğlu "Benzinin fiyatının 35, mazotun fiyatının ise normal şartlarda 34 TL olmalı" diyerek araç sahiplerini deliye çevirecek açıklama yaptı.

Son zamların ardından vatandaş ne yapacağını şaşırırken AKP'li trol Tuğrul Selmanoğlu çıldırttı

 

Milli Gazete''nin haberine göre, akaryakıt fiyatlarına son gelen zamlardan sonra vatandaş ne yapacağını kara kara düşünürken, bir kısım ise evlerinde sosyal medyada paylaşım rekorları kıran mozot yapımını denemeye başladı.

AKP’li ünlü trol Tuğrul Selmanoğlu''ndan araç sahiplerinin saçını başını yolacağı bir paylaşım geldi.

11 Haziran itibarıyla benzinin litre fiyatında 2 lira 18 kuruş; LPG''nin litre fiyatında ise 54 kuruş artış gerçekleşti. Son gelen zamlardan İstanbul''da benzinin litresi ortalama 28,41 TL, Ankara''da 28,55 TL, İzmir’de de 28,54 TL olurken LPG''nin güncel fiyatı ise İstanbul’da ortalama 12,36 TL, Ankara''da 12,39 TL, İzmir''de 12,09 TL''ye yükseldi.

BENZİN VE MAZOT HALA ÇOK UCUZ

Bu zamların ardından araç sahipleri depolarını nasıl dolduracağını düşünürken AKP’li trol Tuğrul Selmanoğlu’ndan yine vatandaşla dalağa geçer gibi bir paylaşım geldi. 

Akaryakıt zamlarından sonra hala hükümeti savunan Selmanoğlu, benzin ve mazotun hala çok ucuz olduğunu öne sürerken “Hükümet benzin fiyatını uluslarası piyasalara adapte edecek olsa şu an benzinin 35 TL, mazotun 34 TL olması gerekir. Şu an depoya koyduğumuz her litrede devlet zarar ediyor. Avrupa sorunu toplu taşıma ile çözmeye çalışıyor. Almanya’da trenler Hint trenlerine dönmüş durumda” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler