Zehra Gülüç kimdir

Zehra Gülüç kimdir
Cennetten Çiçek şarkısını söyleyen Zehra kimdir? Zehra Gülüç kim, kaç yaşında nereli? sorularının yanıtı son zamanların en çok merak edilenleri arasında yer alıyor.

Cenetten Çiçek şarkısını söyleyen Zehra kimdir? Zehra Gülüç kim, kaç yaşında nereli? sorularının yanıtı sosyal medyada ünlenen "Cennetten Çiçek" şakısını seslendiren Zehra Gülüç'ü merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Bir çok kişi tarafından seslendirilen ve oldukça yoğun ilgi gören "Cennetten Çiçek" şarkısının söz ve müziği Koray Albayrak ile Enes Yıldırım’a aittir. Şarkı Zehra Gülüç tarafından seslendirilmişti. 

Zehra Gülüç, 20 yaşlarındadır. Aslen nereli olduğuna dair kesin ve net bir bilgi bulunmamaktadır.

Bilal Sonses isimli şarkıcı tarafından da seslendirilen şarkının YouTube platformu üzerinden yayınlanan çeşitli remiks versiyonları da yoğun ilgi görmüş ve görmeye devam etmektedir.

"Cenetten Çiçek" isimli şarkının sosyal medyada en çok beğenilen ve en çok paylaşılan versiyonu ise, Zehra Gülüç isimli genç bir kadın tarafından seslendirildi.

Alper Eğri’nin remikslediği "Cennetten Çiçek" isimli şarkı sosyal medyada dikkat çekiyor. Zehra Gülüç tarafından seslendirilen şarkının aynı zamanda gençler arasında oldukça popüler olan bir şarkıcı olan Bilal Sonses tarafından da seslendirildi.

Bazı sosyal medya kullanıcıları şarkıyı, kişisel Youtube hesabında akustik yorumuyla paylaşan başarılı şarkıcı Zehra Gülüç'ü dinlemeyi tercih edereken bazıları ise şarkıyı Bilal Sonses'ten dinliyor. 20 milyondan fazla dinleme alan şarkı sosyal medyadaki popülerliğini korumaya devam ediyor. 

Zehra Gülüç 20 yaşında.