“Zekeriya Öz'ün heykeli dikilmeli” diyen Rasim Ozan Kütahyalı'dan Rıdvan Dilmen'e yanıt

“Zekeriya Öz'ün heykeli dikilmeli” diyen Rasim Ozan Kütahyalı'dan Rıdvan Dilmen'e yanıt
Daha önce firari FETÖ savcısı Zekeriya Öz için "Heykeli dikilmeli" diyen Rasim Ozan Kütahyalı, kendisini hedef alan Rıdvan Dilmen'e "FETÖ ile mücadelenin en önemli savaşçılarındanım" sözleriyle yanıt verdi.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in NTV canlı yayınında yaptığı açıklamalara, Turkuvaz Medya Grubu'nun ardından Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'dan da yanıt geldi.

TürkMedya Grubu bünyesindeki Güneş gazetesindeki köşesinde Rıdvan Dilmen'e, adını vermeden yanıt veren Kütahyalı, ''Ben de bu muharebenin ve ihtilalin en önde gelen savaşçılarından ve devrimcilerinden biriyim. Bu gerçeği inkar edenin de alnını karışlarım'' diye yazdı. 

Kütahyalı'yı “Türk sporunun mikrobu” olarak tanımlayan Dilmen, Rasim Ozan Kütahyalı hakkında, “Gelelim Rasim Ozan Kütahyalı’ya. Sen şike sürecinde FETÖ sevdalısıydın, gittin! Boşnak kardeşlerimize en ağır hakaretleri yapan adam. Hidayet Türkoğlu isyan etti. En başta biz niye isyan etmedik ağabey ona! Biz de hatalıyız. İlla Boşnak mı olmak lazım konuşmak için? Şimdi hangi TV’ye çıkıyor, Osman Gökçek’in Melih Bey’in Beyaz TV’sine. Kime yazıyor? Şimdi izleyenler, AK Parti’ye yakın bir kanal olduğu için Cumhurbaşkanımıza yazıyor. Cumhurbaşkanı tanımadığı için bu adam nasıl orada duruyor diyorlar. Cumhurbaşkanı bir duyarsa saniye tutmaz orada bak, saniye!" ifadelerini kullanmıştı.