Zeydan Karalar: Milletin parasını çarçur ettirmem

Zeydan Karalar: Milletin parasını çarçur ettirmem
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, büyük bir yol hamlesi başlatacaklarını belirterek, “Bana, ‘yaptığınız yama, önce yapılan yollardan kaliteli’ diyorlar. Kaliteli yol yapmayanın parasını ödemem. Ben milletin parasını çarçur ettirmem.” dedi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, dikimini ve üretimini teşvik etmek amacıyla Aladağ ilçesinde 25 bin 500, Pozantı ilçesinde ise 17 bin lavanta fidesi dağıttı.

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Karalar, “Hiç olmadığı kadar hizmet göreceğinize dair size söz verdim. Bunun gereğini yerine getireceğiz. Nihayetinde Ocak’ta inşallah artık artı veren bir belediye bütçesi sağlayacağız. İlk aylardaki çok kötü mali tabloya rağmen hizmeti durdurmadık.” dedi.

İlçelerdeki çalışmaları anlatan Karalar, “Kozan’da 50 kilometre yol yaptık. İmamoğlu’nda yaptığımız isale hattının uzunluğu 264 kilometre. 30 km asbestli hat değiştirdik. Ceyhan’da, Karataş’ta, Aladağ’da, Kozan’da, bütün Adana’da kanserojen etkisi olan asbestli borulardan gelen su içiliyor. Su cenneti Adana’nın üçte birinde sağlıklı su yok. Bu kardeşiniz 5 yıl içinde arıtmasız ilçe, susuz belde, köy bırakmayacak Allah’ın izniyle.” diye konuştu.

“MİLLETİN PARASINI ÇARÇUR ETTİRMEM”

Başkan Karalar, Aladağ ilçesinde de önemli yol çalışmalarının olduğunu ve uzun yıllardır yapılamayan yolları kısa sürede bitirecekleri sözünü verdi.

Karalar, “Bu konuda muhtarları toplayacağım. En azından ana yollarda sıkıntınız kalmayacak. Önümüzdeki yaz büyük bir yol hamlesi başlatıyoruz. Bana, ‘yaptığınız yama, önce yapılan yollardan kaliteli’ diyorlar. Kaliteli yol yapmayanın parasını ödemem. Ben milletin parasını çarçur ettirmem.” ifadelerini kullandı.