Zeynel Lüle'den canlı yayında Süleyman Soylu'ya zehir gibi sözler

Zeynel Lüle'den canlı yayında Süleyman Soylu'ya zehir gibi sözler
Gazeteci Zeynel Lüle katıldığı canlı yayında TÜİK'e giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu için 'bastılar' ifadesini kullanan Süleyman Soylu'ya tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

TÜİK bugün Kasım ayı enflasyon verilerini açıkladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu verilerin ardından TÜİK''le görüşmek için randevu talep ettiğini fakat yanıt alamadığını duyurarak ''bugün geliyorum'' paylaşımı yaptı. TÜİK''e giden Kılıçdaroğlu içeri alınmayınca geri döndü.

Gazeteci Zeynel Lüle, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu''nun konuyla ilgili attığı ''mekan basmaya gittiler'' paylaşımına tepki gösterdi.

Lüle''den Bakan Soylu''ya: Hakkınızda çok ciddi şaibeler var

İşte Lüle''nin TELE1 canlı yayında Soylu''ya verdiği yanıt;

"Süleyman  Soylu''nun üslubuna bakar mısınız yani Az önce Oğuz Demir''in söylediğiyle bir alakası var mı yazdığının. Ana muhalefet lideri bir bilgi almaya gidiyor. Basmak isteseydi kapılar kırılmıştı, içeriye de girmişti. Bir sürü insanı toplamıştı. O basma meselesini Mersin''de İl Genel Meclisi''nde sizin yandaşlarınız yaptı. Alın o görüntüleri gösterdiğiniz zaman göreceksiniz kim nereyi bastı diye.

Kılıçdaroğlu''nun yaptığı yanına 2 kurmayını aldı. Selin Sayek Böke ki ekonomisttir ve Engin Özkoç bu konulara son derece hakimdir ve bu kurumlarda çalışmıştır. Okudular internet üzerinde yazanı ve talimatlarınız üzerine oraya alınmadılar. Oraya basmak isteseydi eğer o demir kapılar kırılırdı sizin o AKP''li yandaşlarınızın İl Genel Meclisi''ni bastığı gibi görüntüler çıkardı ortaya.

Siz hala elinizdeki birkaç malzemeyi kullanmaya devam ediyorsunuz FETÖ''yle,PKK''yle...  Artık tedavülden kalktınız İç İşleri Bakanı. Bu ülkenin İç İşleri Bakanı olmaz hakkını çoktan kaybettiniz çünkü hakkınızda çok ciddi şaibeler var."

İlgili Haberler