Zhao’nun iddialarına Musk’tan jet hızında yanıt. Bitcoin tartışmaları hararetlendi

Zhao’nun iddialarına Musk’tan jet hızında yanıt. Bitcoin tartışmaları hararetlendi
Binance’nin CEO’su Changpeng Zhao ve Elon Musk'ın şirketi Tesla'nın Bitcoin'e 1,5 milyar dolarlık yatırım yaptığı bilgisini tekrarladı. Zhao’ya Musk’tan jet hızında bir yanıt geldi. Musk Twitter üzerinden verdiği cevabında, yatırımcı değil mühendisim. Tesla dışında halka açık bir hissem bile yok. Ancak, itibari paranın negatif reel faiz verdiği dönemde, yalnızca bir aptal başka alternatif aramaz” diye yazdı.

Binance''in CEO''su Changpeng Zhao, verdiği bir röportajda Elon Musk''ın Dogecoin''e karşı bu kadar istekli olmasına şaşkın olduğunu belirtti ve Musk''ın şirketi Tesla''nın Bitcoin''e 1,5 milyar dolarlık yatırım yaptığı bilgisini tekrarladı. Bloomberg Twitter hesabından paylaşılan röportaja ise Elon Musk''tan jet hızında yanıt geldi.

''''YALNIZCA BİR APTAL BAŞKA ALTERNATİF ARAMAZ''''
Musk, tweetinde ''''Tesla''nın eylemi doğrudan benim fikrimi yansıtmıyor. Nakitten biraz daha az aptalca olan Bitcoin''e sahip olmak, bir S&P500 şirketi için yeterince maceracıdır.'''' ifadelerini kullandı. Musk açıklamasının devamında ise ''''Açık olmak gerekirse, ben yatırımcı değilim, mühendisim. Tesla dışında halka açık bir hissem bile yok. Ancak, itibari paranın negatif reel faiz verdiği dönemde, yalnızca bir aptal başka alternatif aramaz. Bitcoin neredeyse fiat parası kadar saçmadır. Burada anahtar kelime ‘neredeyse’dir.'''' diye yazdı.