Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kuraları ne zaman saat kaçta?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kuraları ne zaman saat kaçta?
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ile olası yarı final kuraları bugün saat 14.30'da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda çekilecek. Tek maçlı eliminasyon usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak çeyrek final turunda müsabakalar, kurada küçük numarayı çeken takımların sahasında oynanacak.

Türkiye Kupası'nda kura heyecanı bugün yaşanacak

TFF'nin sitesinde yer alan bilgilere göre, Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek ve Yarı Final kura çekimi, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda bugün (15 Ocak 2021 Cuma) saat 14.30'da yapılacak.

TEK MAÇ ELEME USULÜ İLE OYNANACAK

Tek maç eliminasyon usulüne ve seri başı sistemine göre oynanacak Çeyrek Final turunda müsabakalar kurada küçük numarayı çeken takımların sahasında oynanacak. Çeyrek Final eşleşmelerinin ardından Yarı Final eşleşmeleri de kura ile belirlenecek.

İLK MAÇLAR 9-10-11 ŞUBAT'TA

Son 16 Turu’ndan itibaren VAR Sistemi'nin kullanıldığı Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final karşılaşmaları 9-10 ve 11 Şubat 2021, Yarı Final müsabakaları da 16-17 veya 18 Mart 2021 tarihlerinde yapılacak.

Covid-19 sağlık tedbirleri kapsamında kulüp temsilcilerinin katılmayacağı kura çekimi, Ziraat Türkiye Kupası yayıncısı A Spor kanalı tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final kura çekimine katılacak takımlar şöyle: 

ddb55f32c34f4798b98d1c4a6f76e280-t.png