Ziya Selçuk, TÜGVA’nın kampına katıldı!

Ziya Selçuk, TÜGVA’nın kampına katıldı!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, iktidara yakın TÜGVA’nın Ankara’da düzenlediği kampa katıldı. Öte yandan, MEB ile TÜGVA, yeni bir protokol imzaladı.

MEB ile imzaladığı protokollere dayanarak öğrencilere yönelik faaliyet yürüten Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Ankara’da İl Yönetim Kurulu Kampı’nı gerçekleştirdi. Kampa, vakıf temsilciliklerinin ve üyelerinin yanı sıra Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da katıldı.

Birgün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre Selçuk, kampta kısa bir konuşma yaptı. TÜGVA üyelerine hitaben konuşan Selçuk, konuşmasında AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı da ‘es geçmeyerek’, “Bu lidere yakışan bir çalışmayı yapmak için gece gündüz durmadan çalışmaya mecburuz. Dünyanın bizi takip ettiği bu günlerde işimizi, işinizi en iyi şekilde yapmalıyız” diye konuştu.

BAKANLIK VE TÜGVA ARASINDA BİR PROTOKOL DAHA

Bakanlık ile TÜGVA bir kez daha masaya oturarak yeni bir iş birliği anlaşması imzaladı. MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz imzası ile il milli eğitim müdürlüklerine gönderilen yazıda, “Genel müdürlüğümüz ile TÜGVA arasında yapılan protokol kapsamında Türkiye genelindeki ortaokulları kapsayan, ‘Çizimler ile 40 Hadis’ yarışması gerçekleştirilecektir” denildi.