Zuckerberg bunu istiyor. O özellik test aşamasında

Zuckerberg bunu istiyor. O özellik test aşamasında
Popüler sosyal medya hesaplarından biri olan Facebook, "Hesap Merkezi" adlı özelliği test etmeye başladı. "Hesap Merkezi" adlı özellik Instagram, Facebook ve Messenger'ı birleştirmeyi amaçlıyor

Webtekno'dan Eray Kalelioğlu imzalı habere göre, sosyal medya devi Facebook sahip olduğu uygulamaları birleştirmek için harekete geçti. 

Şirket sahibi Mark Zuckerberg'in uygulamaları birleştirmede istekli olduğu ve Facebook, Messenger ve Instagram için yeni özelliğini test etmeye başladığı belirtildi.

ekran-alintisi-20200930173056.jpg

Facebook'un çalışmalarını sürdürdüğü Hesap Merkezi özelliğine, Facebook, Messenger ya da Instagram uygulamalarından herhangi birinden erişilebilecek. Kullanıcılar, Hesap Merkezi aracılığıyla tek bir uygulama üzerinden açtıkları hesaplarla diğer uygulamalardaki hesaplarına da giriş yapabilecekler. Kısacası Hesap Merkezi; Instagram, Messsenger ve Facebook üçlüsünü kullanan tüketicilerin işlerini kolaylaştıracak.

PROFİL FOTOĞRAFLARI DA SENKRONİZE EDİLECEK

Hesap Merkezi özelliğinin yetenekleri bunlarla sınırlı değil. Kullanıcılar, istedikleri takdirde Facebook, Instagram ve Messenger'daki profil fotoğraflarını da senkronize edebilecekler. Yani bir kullanıcı, istediği takdirde her üç platformda da aynı profil fotoğrafını kullanabilecek. Ayrıca ABD'deki tüketiciler, Hesap Merkezi'ni kullanarak Facebook Pay bilgilerini de senkronize şekilde kullanabilecekler.

ekran-alintisi-2-012.jpg

ÇIKIŞ TARİHİ BİLİNMİYOR

Facebook'un bir hesap merkezi oluşturup bu özelliği kullanıcılara sunması, tüketicilere çeşitli konularda avantaj sunacak. Ancak özelliğin şu an için test edildiğini, ilerleyen günlerde Hesap Merkezi'nde yeni değişikliklerin olabileceğini unutmamak gerekiyor. Ayrıca özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı da şu an için belirsizliğini koruyor.