Zuhal Topal’la Sofrada programına tepki yağdı

Zuhal Topal’la Sofrada programına tepki yağdı
Zuhal Topal'ın sunumu ile FOX ekranlarında yayınlanan yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında korona virüsü nedeniyle formatı değişti. Dizi ve programlar korona virüs sonrası tek tek iptal olurken programın iptal edilmemesi tepki çekti.

Gelinlerin kayınvalideleri ile beraber en yüksek yemek puanına ulaşıp haftanın birincisi olabilmek için ter döktüğü yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada’da korona virüsü sonrası format değiştirdi.

TEPKİLERE YOL AÇTI

Kendine güvenen gelinlerin tüm rakiplerini geride bırakarak 15 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olabilmek için üstün gayret sarf ettiği yarışma programı Zuhal Topal’la Sofrada’da bu hafta itibariyle yepyeni bir konsepte geçilmesi izleyici kitlesini şoke etti. Dizi ve programlar korona virüsü sonrası tek tek iptal olurken bu karar herkesi şaşırttı. Zuhal Topal yaptığı açıklamada çekimlerin program tarafından belirlenen yeni evde olacağını söyledi. Korona virüsü sonrası böyle bir karar alınması sosyal medyada tepkilere yol açtı.

ÖNLEM ALINMIYOR

Korona virüsü tedbirleri kapsamında neredeyse sokağa çıkmanın bile yasak olduğu ülkemizde yarışmada set çalışanları hariç 9 kişi oldukça yakın şekilde yarışıyor ve bu sırada maske ve eldiven de kullanılmıyor. Önlemin alınmadığı program sosyal medyada tepki çekti. Yarışmayı izleyenler insan hayatını hiçe sayan bu programın kaldırılması istedi.