Zümrüdüanka dizisi ile ilgili şok karar!

Zümrüdüanka dizisi ile ilgili şok karar!
FOX TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Zümrüdüanka’nın yayın günü Çarşamba’ya alındı. Zümrüdüanka’nın yeni yayın gününde zorlu rakiplerle karşılaşacağı belirtildi.

Televizyongazetesi’nde yer alan habere göre FOX TV’nin sevilen dizileri arasında yer alan Zümrüanka ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Buna göre FOX TV, son dönemde kanaldaki dizilerle ilgili verdiği kararlar nedeniyle dikkat çekiyor.

BAY YANLIŞ VE ÖĞRETMEN DİZİSİ ÖRNEĞİ

FOX TV, Bay Yanlış dizisine fazla şans vermeden bitirmiş, ardından da Öğretmen dizisini 36 bölüm olarak bekleyen izleyicilere kötü bir sürpriz yaparak 9. bölümde bitirmişti. Kanaldan gelen yeni kararlar ise Zümrüdüanka hayranları şoke etti. Cumartesi akşamları bile reytinglerde zorlanmakta olan Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı Zümrüdüanka dizisinin Çarşamba gününe alındığı ortaya çıktı. Fox TV’nin internet sitesindeki yayın akışında da dizinin artık Çarşamba günleri ekrana geleceği belirtildi. Bu hafta tekrar bölümün yayınlanacağı da ortaya çıktı.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNİN ÖNÜ AÇILDI

Çarşambaları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi ise, bundan böyle Zümrüdüanka’nın yerine Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşacak. Aslında bu karar Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolündeki Sen Çal Kapımı dizisini rahatlatan ve yeni gününde daha iyi sonuçlar olmasını sağlayan bir adım olarak görülebilir.

ZÜMRÜDÜANKA’NIN YENİ GÜNÜNDEKİ BAŞARISI MERAK EDİLİYOR

Ancak Zümrüdüanka’nın Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek gibi, her birinin kendi kitlesi zaten var olan dizilerin yanında iyi reytingler alması çok ama çok zor. Zaten dram yüklü işlerin olduğu Çarşamba akşamları yine aynı grup izleyiciye hitap eden Zümrüdüanka’nın şansı ise çok az…

Fox TV’nin bu yer değişikliği kararı Zümrüdüanka’nın final yapması ile eş değer olduğu iddia ediliyor. Şayet dizi bu hafta çok kötü sonuçlar alır ise birkaç bölüm sonra final konuşulabileceği aktarılıyor. 

Kaynak: Televizyongazetesi