Ahmet Çelik'ten Müsavat Dervişoğlu'na kutlama: Endişemizi ortadan kaldırmıştır

Ahmet Çelik'ten Müsavat Dervişoğlu'na kutlama: Endişemizi ortadan kaldırmıştır
İYİ Parti kurucusu ve 27. Dönem milletvekili Ahmet Çelik, İYİ Parti Genel Başkanı olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik etti.

Ahmet Çelik’in açıklamasının tamamı şöyle:
“Türk milletine hizmet adına tarihi bir misyon yüklenmiş olan partimizin değerli delegelerinin iradesi ile Genel Başkan seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor ve çıktığı kutlu yolculukta başarılar diliyorum.

Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun kurultay bitiminde, teşekkür konuşması için çıktığı kürsüde yanında Sayın Koray Aydın ve Sayın Tolga Akalın olduğu halde yaptığı açıklamalar, partimizin gelecekteki istikameti konusundaki mesajlarıyla büyük önem taşımaktadır.

Meral Akşener döneminde partimizin ağır yaralı olarak kurultay yaptığı tespitinde bulunan Sayın Genel Başkan Dervişoğlu, “Birbirimize sarılarak yaralarımızı saracağız” diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasının sonunda Akşener dönemine atıfta bulunarak, “Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” ifadesini kullanmıştır.

Bu önemli tespitler ve ifadeler önümüzdeki dönem için iktidar yürüyüşümüzün tekrar başlayacağı müjdesidir. Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’nun bu net açıklamaları, aynı zamanda Meral Akşener’in partimize dışarıdan müdahale edeceği endişemizi de ortadan kaldırmıştır.”

ekran-goruntusu-2024-04-29-132118.png

İlgili Haberler