AKP'li Mehmet Metiner'den, Şamil Tayyar'a tam destek

AKP'li Mehmet Metiner'den, Şamil Tayyar'a tam destek
AKP Milletvekili Şamil Tayyar'ın "Pes ettim, artık yokum" mesajına AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'den yanıt geldi.

AKP Milletvekili Şamil Tayyar'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda "artık yokum" denildi. "FETÖ halen iş başında, herkes kör ve sağır, mücadele raydan çıktı, Ak Parti eliyle Ak Parti'nin altı oyuluyor, yazıklar olsun" denilen Tweet'in ardından bir sonraki paylaşımında ise "Pes ettim, artık yokum" ifadeleri kullanıldı. Tayyar'ın söz konusu paylaşımları tartışma yarattı ve "istifa mı ediyor" sorusunu gündeme getirdi. 

Tayyar'ın mesajlarının ardından, bir diğer AKP Milletvekilli Mehmet Metiner de sosyal medya hesabından tweetler attı. Tayyar'a karşı çıkan Mehmet Metiner şöyle yazdı:

"Şamil kardeşim pes etmek ne demek? Bize yakışır mı hiç yokum demek? Reis varolduğu sürece sorun yok. Ölümüne arkasındayız Reis'in. Reis hiç kimsenin mücadelemizi raydan çıkarmasına ve partimizin dibini oymasına asla izin vermez. Reis'e bağlılığımız ve güvenimiz tam! Milletin sevgisini kibre dönüştüren, kıskançlık illetiyle arkadaşlarının ayağına çelme atan ve hırsı aklının önünde gidenlerle yol yürünmez. Hiç kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. Kendini vazgeçilmez sanıp dayatanlar, kişisel beklentilerini davasının üstünde görenler kaybeder!"

metiner.jpg

İlgili Haberler