AKP'li Turan: "Kılıçdaroğlu, CHP seçmeni açısından artık bir yüktür"

AKP'li Turan: "Kılıçdaroğlu, CHP seçmeni açısından artık bir yüktür"
AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Topyekun bu sanatçılarımıza hakaret etmek, onları rezil olarak nitelendirmek bizzat CHP'nin nasıl bir rezalet içine düştüğünü gösterir" dedi.

Turan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, bazı sanatçı ve sporcularla Zeytin Dalı Harekatı'na destek için askerlere moral vermek amacıyla Hatay'a gitmesini eleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi.

CHP'nin, Mehmetçik'e moral vermek için sınıra giden bazı sanatçıların duruşunu eleştirebileceğini, heyette bazı isimlerin olmamasına kızabileceğini vurgulayan Turan, "Ancak topyekun bu sanatçılarımıza hakaret etmek, onları rezil olarak nitelendirmek bizzat CHP'nin nasıl bir rezalet içine düştüğünü gösterir." ifadesini kullandı.

"PUSULASINI ŞAŞIRMIŞ BİR YÖNETİM"

Turan, ağzını açan her CHP yetkilisinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AKP'nin toplumu gerdiğini, kutuplaşmaya yol açtığını söylediğini anımsatarak ancak CHP yetkililerinden gelen sözlerin, toplumu kimin gerdiğini gösterdiğini dile getirdi.

 "CHP'nin mevcut yönetimi, CHP seçmeni açısından da bir yüktür artık" diyen Turan, "Cumhuriyetin kurucu partisinin ülkenin selameti için bu yönetimden kurtulması gerekiyor. Kılıçdaroğlu'nun üslubu siyasi etiğe ve siyasi adaba uygun bir dil değildir. Bu dil, düşmanlık üreten, gerginliğe yol açan bir dildir. Toplumsal birliği yaralayan bu dil siyaset kurumuna zarar veriyor." değerlendirmesinde bulundu.

İlgili Haberler