Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok sert sözler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a çok sert sözler
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sert sözlerle yüklendi. Kılıçdaroğlu, " 'Keşke Yunan Galip Gelseydi' diyene el peçen duran adamsın!" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu'nun gündeminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı. Erdoğan'ın Kadir Mısıroğlu'nu ziyaretini eleştiren Kılıçdaroğlu, "Keşke Yunanlar galip gelseydi diyen adama gideceksin, önünde el pençe duracaksın" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

FESLİ KADİR'İN ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜN

"Bu ülkenin kadınları özgürlük istiyor, rahat bir hayat istiyor. Bu ülkenin kadınları fesli Kadirleri istemiyor, deli Kadirleri istemiyor, keşke Yunanlar galip gelseydi diyor fesli Kadir. Ve onu ziyarete gidenler. Cumhurbaşkanlığı koltuğunu işgal edip fesli Kadir'in önünde diz çökenler… Keşke Yunanlar galip gelseydi diyen adama gideceksin, önünde el pençe duracaksın

TAŞERON İŞÇİLER

Taşeron işçiler ile ilgili beklediğimiz tablo gerçekleşmedi. İlk kez taşeron işçilere CHP sahip çıktı. İki buçuk yıl sonra Saray’ı işgal eden zat sözde kadro verdi neyle KHK ile. Ama binlerce kişiye kadro vermediler. Burada kadın kardeşlerimin yanında söz veriyorum, bütün taşeron işçilerine kadro vereceğim. Bakana yemek götüren garsona kadro vermediler. Bu rezilliğe kadınların gücü ve halkın partisi son verecek.

SARAY'DA OTURAN ŞAHSA SESLENİYORUM

Anadolu kadını diyor ki bağımsız Türkiye, hak, hukuk ve adalet istiyorum. Ve bir şeye güveniyorum eğer kadın hakkı hukuku ve adaleti istiyorsa yüzde yüz bu topraklara hak, hukuk ve adalet gelecektir. Siz hak hukuk ve adalet dedikçe Saray’da oturan şahısı uyku tutmuyor. Bu ülkenin kadınına sonuna kadar güveneceksin. OHAL var bizim ülkemizde kimse konuşmasın istediğimi hapse attırırım diyor. Buradan Saray’da oturan şahsa sesleniyorum sen adaletsizliğin timsalisin. Ben bunları söyledikçe ey Kılıçdaroğlu FETÖ’cüleri savunuyorsun diyorlar. Ben özgürlüğü, demokrasiyi hakları savunuyorum. Ama sen bunları anlayamazsın sen Saray’da badem sütü ile besleniyorsun ben kuru ekmekle.

15 YILDIR FAİZİN ESİRİ

Erdoğan bu ülkenin başındaki bela faizdir diyor, 15 yıldır faizi kurtaramamış şimdi kurtaracak. Yakayı kaptırmış faizcileri kurtaramıyor. Çekil koltuğundan çekil bak bakalım faiz nesil düşüyor. Faiz zengini daha zengin yapar diyor, günaydın daha yeni mi öğrendin. Yine söylüyor devletin bankaları da bu işin içindedir. Günaydın Recep Bey günaydın. İbranim Kaboğlu’nu hemen bir KHK ile atıyorsun, Ömer Gergerlioğlu’nun ikramiyesini vermiyorsun bir KHK ile. Eğer sen faizden şikayetçi isen oradan ineceksin arkadaş. Hadi özel bankalara gücün yetmiyor devlet bankalarının faizini sıfıra indir.

İlgili Haberler