Evden 6 kişi seçimde AKP’ye oy verdik diyen vatandaştan iktidara kurşundan ağır sözler

Evden 6 kişi seçimde AKP’ye oy verdik diyen vatandaştan iktidara kurşundan ağır sözler
Üst üste gelen zamlar vatandaşı iyice bunaltmaya başlarken sokak röportajında konuşan bir kadının sözleri ekonominin içler acısı halini gözler önüne serdi.

Son dönemlerde art arda gelen zamlar vatandaşı sıkboğaz etmeye başladı. Vatandaşlar geçinememekten ve insan gibi yaşayamamaktan bir hayli şikâyetçi.

Sokak röportajları da halkın nabzını tutmaya devam ederken duyduğumuz cümleler yüreğimize ağır ağır işlemeye devam ediyor.

Bir sokak röportajında konuşan kadın, "Benim evimde 20 yıldır 6 kişi Ak Parti’ye oy veriyor" diyerek yıllarının pişmanlığını dile getirdi.

Kadın, röportajda şu ifadelere yer verdi:

“Benim evimde 6 kişi 20 yılı aşkındır Ak Parti’ye oy verdi. Biz çocuklarımıza Ak Partiyi aşıladık. Oy verin merhametlidir, iyidir, dini bir insandır dedik. İyi yanlarını da gördük, hastanelerimiz açısından güzel şeyler de gördük, ilaçlarımızı da alabildik. Şu son birkaç aydır bize verdiği her şeyi zehir gibi burnumuzdan geri getirdi. Ben makarna ile yaşayamam, bir maydanoz 5 TL olursa ben açım demektir.

Biz onu bu saatten sonra Cumhurbaşkanı olarak görmeyi düşünmüyoruz. Biz ülkece bittik hiçbir şeyimiz yok, ülkece yolunmuş tavuğa döndük. Biz kazancımızı elektriğe, suya, faturalara yatırıyoruz. Biz kurbandan kurbana et yer olduk. Açız açıkçası, tok açın halinden anlamaz.”

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar