Akşener: "İnsanlık yoksunu vahşiler!"

Akşener: "İnsanlık yoksunu vahşiler!"
İsmail Devrim ve Sedanur Güzel'le ilgili paylaşımda bulunan İYİ Parti lideri Akşener, "İnsanlık yoksunu vahşiler, gözleri parlayan, okumak, hemşire olmak isteyen Sedanur'un gül yüzünü soldurdular. Birazdan bir bakan çıkar, 'psikolojik' der, geçer" dedi.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 45 yaşındaki İsmail Devrim, çocuğuna pantolon alamadığı için kendini asarak intihar etmişti.

Kars'ın Kağızman ilçesine bağlı Paslı köyünde ise 9 yaşındaki Sedanur Güzel 7 gün önce kaybolmuştu. Yapılan arama çalışmalarının ardından açıklama yapan Kars Valisi Rahmi Doğan, Sedanur'un cansız bedenine ulaştıklarını ve öldürüldüğünün kesin olduğunu söylemişti.

AKŞENER'DEN ÇOK SERT SÖZLER

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İsmail Devrim ve Sedanur Güzel'le ilgili açıklama yaptı.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'ün "Ekonomik sorunlar psikolojik" sözlerine atıfta bulunan Akşener, resmi Twitter hesabından "İnsanlık yoksunu vahşiler, gözleri parlayan, okumak, hemşire olmak isteyen #Sedanur'un gül yüzünü soldurdular. Söyleyecek söz kalmadı ama birazdan bir bakan çıkar, "psikolojik" der, geçer..." şeklinde paylaşımda bulundu.

Akşener, paylaşımına şöyle devam etti:

"Bir ülkeyi tanımak istiyorsanız, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın" demişler. Dün #İsmailDevrim, bugün #Sedanur. Ülkemizi bu hale getirenler utansın. Çocuk cinayetlerinin, aile facialarının baş mimarları utansın."

ekran-alintisi-591.jpg

TREN KAZASI DA DEĞİNDİ

İYİ Parti lideri Akşener, Çorlu'daki tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlara da değindi.

Paylaşımıyla birlikte bir video da yayınlayan Akşener, şu ifadeleri kullandı:

"#ÇorluTrenKazası'ndaki o vagonlarda siz de olabilirdiniz, aileniz de. Bu #KazaDeğilCinayet gibi olayın üzerinden 2,5 ay geçtiği halde sorumlular hâlâ ortada yok! Bize bu acıları yaşatanların suç ve günahlarını kitaplar almıyor artık. Ahdım olsun, bu olayın takipçisi olacağım."

ekran-alintisi-593.jpg

İlgili Haberler