Anlamak zor!

Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda hafta içinde deplasman’da mağlup ettiği rakibini Lig’de bu kez İstanbul’da mağlup etmeyi başardı..Antalya’da bol gol posizyonuna giren, bunlardan ikisini değerlendiren ve göze hoş bir futbol ortaya koyan Beşiktaş, İnönü’de aynı güzel görüntüleri gösteremedi.  Rakibine bir çok gol posizyonu veren Siyah Beyazlılar, Tello’nun müthiş şutunda bir gol kazandı da haftayı kazasız kapattı..
Ancak Mustafa Denizli’yi gerçekten anlamak zor.. Beşiktaş’a geldikten sonra kulübeye gönderdiği Bobo, Holosko ve Uğur’u Antalya’da sahaya süren ve etkili bir oyundan sonra kupada avantaj yakalayan sayın Denizli, futbol etiğine ters gelen bir düşünce ile iyi oynayan takımı yine değiştirdi ve üç futbolcuya ilk onbirde şans vermedi..
Denizli’nin dün gece İnönüye çıkarttığı onbir rakibi karşısında özellikle ilk yarıda göze hoş bir futbol ortaya koyamadı. Nobre’nin kaleye uzak oyun tarzı ile siyah beyazlılar ne yazık ki rakip kalede posizyon bulamadı. Antalya’nın direkten dönen müsait gol posizyonundan sonra, Tello’nun  yaklaşık 25 metreden attığı müthiş şut gol oldu da Beşiktaş rahatladı. Antalya bu yarıda biraz şanslı olsaydı ilk golü atan ekip olurdu. Bereket Denizli’nin Tello gibi kaliteli bir futbolcusu varda Beşiktaş maçı kazandı.
İkinci yarıya Serdar Özkan-Holosko değişikliği ile başlayan Beşiktaş rakibi karşısında ilk yarıdan çok daha fazla posizyon buldu. Geçen haftanın gerçekten başarılı golcüsü Bobo yine maçın sonlarında oyuna girdi. Uğur ise hiç şans bulamadı. Ancak bir gerçek ki Beşiktaş bu dakikalarda rakibin kalesinde daha çok gözüktü..
Sezon sonunda şampiyonluğu yakalayacağını sık sık tekrarlayan Mustafa Denizli’nin ekibi ligin ikinci yarısında geçen hafta Denizli’yi rakibin kendi kalesine attığı gol ile geçerken, bu hafta da Tello’nun uzaktan attığı şutla üç puanı koparttı. Ancak Mustafa Denizli’nin Bobo-Holosko-Uğur takıntısının ne zaman pahalıya patlayacağını bekleyip göreceğiz...

Yazarın Diğer Yazıları