Hüsnü Çoban'ın yerine bomba isim geliyor

Hüsnü Çoban'ın yerine bomba isim geliyor
Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da ‘Hüsnü Çoban’ karakterine hayat veren Özgür Ozan yeni sezonda kadroda yer almayacak. Ünlü oyuncunun yerini doldurmak için harekete geçen yapım ekibinin İsmail Demirci ile görüştüğü ortaya çıktı.

Ortalığı sallayacak transfer

Haberler.com’da yer alan habere göre, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar''da yeni sezonda Özgür Ozan (Hüsnü Çoban) olmayacak.

Tekrarları bile izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar dizisinin sezon finali yapması ile beraber yaprak dökümü de başlamıştı. Dizinin sevilen karakterlerinden Hüsnü Çoban''ın çocuklarını canlandıran isimlerle beraber sezon finalinde diziden tamamen ayrılmasıyla büyük bir boşluk oluştu.

HÜSNÜ ÇOBAN''IN YERİNA KİM GEÇECEK?

Bu boşluğu doldurmak ve yeni sezona da iddialı girmek için kolları sıvayan yapım ekibi Hüsnü Çoban''ın yerini başarılı oyuncu İsmail Demirci ile doldurmayı planlıyor. Demirci ile irtibata geçen yapım ekibinin görüşmeleri kısa sürede neticelendirmesi bekleniyor.

Demirci son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Karadeniz''in incisi Ordu''da geçen “Kuzey Yıldızı İlk Aşk” dizisinde “Kuzey” karakteri ile hayran kitlesini ikiye katlanmıştı.

İSMAİL DEMİRCİ KİMDİR?

İsmail Demirci, 13 Kasım 1984''te Ankara''da doğdu. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü''nü bitirdi. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Kurtlar Vadisi Pusu''da Erkan karakteri ile tanındı.

İSMAİL DEMİRCİ''NİN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

Kuzey Yıldızı İlk Aşk (Kuzey Mollaoğlu)

Çarpışma (Galip) 2018

Mehmed: Bir Cihan Fatihi (Şehzade Orhan) (2018)

Babamın Günahları (2018) (Reha)

Babaların Babası (2016) (Berk Çetin)

Muhteşem Yüzyıl Kösem (Kemankeş Kara Mustafa Paşa) 2016-2017

Fabrika Kızı (dizi)(Ferhat) 2015

Serçe Sarayı 2015 (Ramazan)

Tut Sözünü 2014

Reaksiyon(Tekin)2014

Kurtlar Vadisi Pusu(Erkan) 2012-2013

Ben Onu Çok Sevdim (Avukat Talat) 2013-2014

Mor Menekşeler (Harun) 2012

Anneler ile Kızları (Sedat) 2011

Sessiz Gece

İlgili Haberler