Mahrem belgeselinde dikkat çeken FETÖ detayı. Altından STV dizisi çıktı

Mahrem belgeselinde dikkat çeken FETÖ detayı. Altından STV dizisi çıktı
Türkiye gazetesi yazarı Fatih Selek, Mahrem belgeselinin sanat yönetmeni Fatih Amal’ın STV’de yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar" dizisinin de sanat yönetmenliğini yaptığını öne sürdü.

Mahrem belgeselinde dikkat çeken FETÖ detayı. Altından STV dizisi çıktı

Odatv’de yer alan habere göre, TRT''nin büyük reklamlarla duyurduğu toplam 10 bölümden oluşan Mahrem belgeselinin ilk iki bölümü ekranlara geldi. Belgeselin ikinci bölümüne Işıkçılar Tarikatı''ndan tepki yağdı.

FETÖ''nün Işık Evleri''nin anlatıldığı bölümde evin kütüphanesinde, İhlas grubuna ait Hakikat Kitabevi''nin çıkardığı kitaplar yer aldı.

Işıkçılar Tarikatı''nın kurucusu Hüseyin Hilmi Işık''ın kitabının da yer aldığı sahneye, Star yazarı Nuh Albayrak "Mahrem belgeselinde büyük rezalet..." ifadeleriyle sosyal medyadan tepki gösterdi.

Belgeselin yapımcısı Halis Cahit Kurutlu ise, sıkıntının sanat yönetmeninden kaynaklandığını belirterek özür dilemişti.

Işıkçılar Tarikatı’nın yayın organı Türkiye Gazetesi’nin yazarı Fuat Uğur dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Halis Cahit Kurutlu’yu tebrik etmişti. Uğur, “Tebrik ederim. Bir insanın samimiyeti ancak böyle anlaşılır. Yarım ağız değil, açıkça özür dileyerek, net ve şeffaf biçimde durumu anlatıp gerekli düzeltmeyi de yaptıkları için içten bir duyguyla alkışlıyorum Halis beyi." ifadelerini kullandı.

“KRİPTO FETÖ’CÜ” ÇIKIŞI

Türkiye Gazetesi yazarlarının belgesele yönelik tepkileri, gelen özrün ardından da dinmedi. Gazetenin yazarı Fatih Selek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, TRT’nin Mahrem belgeselinde sanat yönetmeni olan Fatih Amal’ın, daha önce FETÖ’nün yayın organı STV’nin dizinlerinde görev aldığını söyledi.

Amal, şu ifadeleri kullandı:

“Birinci FETÖ''nün propagandasının yapıldığı, STV''nin subliminal mesajlarıyla ünlü "Nizama Adanmış Ruhlar" dizisi.

Diğeri FETÖ''nün deşifre edildiği TRT''nin "Mahrem" belgeseli.

Ortak noktaları mı?

Sanat yönetmeni!

Şu Hakikat''in kitaplarını FETÖ rafına koyduğu için kovulan kişi!”

UĞUR: İBRETLİK BİR OLAY

Dün, yapımcıyı tebrik eden Fuat Uğur ise bugün yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

“Vay be... FETÖ bitmedi ve kriptolarıyla hâlâ faaliyette dediğimiz zaman yine 15 Temmuz öncesi gibi ‘Yaa ne FETÖ''ymüş be kardeşim’ diyenler için ibretlik bir olay. Dumanı üstünde...”

İlgili Haberler