Aslan zorlanmadı

Aldığı UEFA Kupası ile Türk Spor Tarihine altın harflerle adına yazdıran G.Saray'ın bu sezonki ilk hedefi bu mutluluğu ikinci kez yaşamak..
İşte bu hedefine adım adım yürüyen sarı kırmızılar, grup lideri olarak gittikleri Romanya'dan yine lider ve bu turu geçen ilk ekip olarak geri döndü..
Aslan'ın genç hocası Rijkaard sonunda ideal onbirini buldu. Sivas karşısında başarılı kadroyu bozmayan Rijkaard'ın ekibi dün gece ortaya koyduğu performans ile Avrupa Ligi'ndeki iddiasını bir kez daha ortaya koydu..
Sarı kırmızıların Kewell ile başlayan, Nonda ve Mehmet Topal ile sürdürdüğü golleri gecenin en güzel hareketleriydi. Bu son iki maçta mükemmel oynayan Mehmet Topal, attığı muhteşem golün yanında, ortaya koyduğu güzel oyun ile sahanın en iyisiydi. G.Saray sonunda defansın önünde oyunu başlatan, pas hatası yapmayan adamını nihayet buldu. Barış ve Mustafa Sarp yine çalışkan, Arda, Kewell ve Nonda gecenin kaliteli ayaklarıydı.Defans dörtlüsü hiç zorlanmadı. G.Saray dün gece hem sahadaki, hem de kulübede sıra bekleyen kadrosuyla rakibinden çok üstündü. Nonda'nın yerine Ketia'nın, Mustafa Sarp'ın yerine Elano'nun oynaması bu kadronun gerçekten kalitesini ortaya koyuyordu..
G.Saray, dün gece İstanbul'da  rahat yendiği Dinamo'yu, Romanya'da da kendini sıkmadan devirdi. Öncelikli hedefine bir adım daha yaklaştı..

Yazarın Diğer Yazıları